2777
2789
عنوان

کمککک

75 بازدید | 8 پست

بچه ها من از دیشب یهویی گوشم شروع کرد به درد کردن و سوزششش شدید بعد از اون گلومم شرو کرد به سوزش حالا گلوم بهتره ولی گوشم خیلییی میسوزه حتی نمیتونم رو بالشت بزارمش چیکاررر کنممم😢😢😢😢😢😩😩😩

منم گوشم اینجوری شد، رفتم دکتر گفت باید شستشو بدی. منم یکدفعه ای شروع کرد درد گرفتن جوری که تو فکمم ...

اره منم همون طرف گوشم فکم درد میکنه خیلی شدیددد میسوزه قبلن اینجوری نیود اصلن یهویییی اینطور شد ینی برم دکتر ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم همون طرف گوشم فکم درد میکنه خیلی شدیددد میسوزه قبلن اینجوری نیود اصلن یهویییی اینطور شد ینی ...

آره عزیزم برو، درد گوش نباید زیاد طول بکشه من همون موقع که درد گرفت شبش رفتم دکتر قطره گلیسرین و چرک خشک کن داد گفت مصرف کن بعد سه روزم بیا برا شست و شو. اگه نری دردش خوب نمیشه شاید آروم بشه ولی دوباره بعد از مدتی شروع میکنه به درد گرفتن. 

💜💜army for ever 💜💜
آره عزیزم برو، درد گوش نباید زیاد طول بکشه من همون موقع که درد گرفت شبش رفتم دکتر قطره گلیسرین و چرک ...

نه اونکه حتمن میرم ولی مامانم میگ یه چند روز صبر کن شاید برطرف شد اخه خودش هم اینجوری شده

نه اونکه حتمن میرم ولی مامانم میگ یه چند روز صبر کن شاید برطرف شد اخه خودش هم اینجوری شده

ممکن بخاطر دندونتم باشه، اگه یه وقت دندون خراب داشته باشی ممکن برا اونم باشه. 

💜💜army for ever 💜💜