2777
2789
عنوان

جهزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 46 پست
به امید خدا😄 من یخچال و اینارو شوهرم میخره بعد آشپزخونمون هم اونقدر بزرگ نیس ک بخوایم یخچال دوقلو ...

به به ایشالله خوشبخت بشی خوشگلم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چ خوووب خوشبحالتون همون ی کوچولو دغدغه رو هم ندارین پس😅 ولی اینجوری پسر گناه داره ک هم خونه ب ...

حقشه زن میخواد باید دهنشم سرویس شه😂...ولی خدایی بد رسمیه میبینم خیلیا دارن این رسمو ...رسم بدیه شاید وضع مالی دختر خوب نبود خیلی از دخترای شهر بالا بخاطر همین نداشتن پول جهیزیه هنوز موندن 🤦‍♀️

مشاور سلامت محور بیماری ها...🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۰۰ تومن وامم رو دادم به شوهرم🙂

خودت نیاز نداشته باشی عیبی نداره ولی خب اگه خودتم بخوای جهیزیه بخری خودش پول قابل توجهیه نسبتا

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
به به ایشالله خوشبخت بشی خوشگلم 

فدات بشم مهربون😘

توام همینطور گلم❤

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  
ما تهران میری بازار عمده فروشا همه قیمت مناسب

قیمتاش خیلی فرق داره؟ارزش داره از یزد بیام تهران بخرم

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

حقشه زن میخواد باید دهنشم سرویس شه😂...ولی خدایی بد رسمیه میبینم خیلیا دارن این رسمو ...رسم بدیه شای ...

زن میخواد گناه ک نکرده😂😂😂😂

دیگه خانواده دختر هم درحد توانشون میدن دیگه

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  
خودت نیاز نداشته باشی عیبی نداره ولی خب اگه خودتم بخوای جهیزیه بخری خودش پول قابل توجهیه نسبتا

اره منم جهیزیه میخرم

اما خب دیدم لازم داره دادم بهش

بعدش گفتم حداقل ۲۰ تومنشو بده😂

زن میخواد گناه ک نکرده😂😂😂😂 دیگه خانواده دختر هم درحد توانشون میدن دیگه

الان که دیگه انقدر چشم و هم چشمی شده نیش و کنایه هم میزنن

با اینکه جهیزیه وظیفه مرده

قیمتاش خیلی فرق داره؟ارزش داره از یزد بیام تهران بخرم

والا با پول وانت و اینا فک کنم همون قیمت خودتون بشه

بندر گناوه ک قیمتاش با تهران حداقل ۳۰٪ فرق داره

اونجا خیلی خوبه

اره منم جهیزیه میخرم اما خب دیدم لازم داره دادم بهش بعدش گفتم حداقل ۲۰ تومنشو بده😂

نصف میکردی حداقل  

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
الان که دیگه انقدر چشم و هم چشمی شده نیش و کنایه هم میزنن با اینکه جهیزیه وظیفه مرده

نه والا

تا الان چندین بار هم شوهرم هم خانوادش اومدن گفتن

وظیفه شما دادن جهیزیه نیست شما اگرم چیزی میدید لطف میکنید

خواهرشوهرم ک میگه سخت نگیرید

خودتون جوونید کار میکنید میخرید

نصف میکردی حداقل    

خخخخ گفتم گناه داره دیگه

وام من ۱۰۰ تومن بود

وام خودش ۷۰ تومن

نه والا تا الان چندین بار هم شوهرم هم خانوادش اومدن گفتن وظیفه شما دادن جهیزیه نیست شما اگرم چیزی ...

همه با درک و شعور نیستن

مثل خونواده شوهر من که حواسشون هست اونا چی میخرن ما چی میخریم

سرشون کلاه نره

خخخخ گفتم گناه داره دیگه وام من ۱۰۰ تومن بود وام خودش ۷۰ تومن

عزیزمم

خوشبخت بشین الهی