2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من ندارم ولی بلدم بزنم در حد یکی دوتا آکورد و چنتا ریتم😁

من نت بلد نیستم بخونم.با اینا که شماره نوشته(نمیدونم اسمشون چیه🤣) کلاسیک میتونم بزنم😅.پاپ هیچی

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
من نت بلد نیستم بخونم.با اینا که شماره نوشته(نمیدونم اسمشون چیه🤣) کلاسیک میتونم بزنم😅.پاپ هیچی

اگه واقعا وقتشو داری یاد بگیر مخصوصا پاپ خیلی خوبه بستگی به مودت داره بعدش ،خوشحال باشی ی بندری میزنی بقیه قر میدن ناراحت باشی ی شادمهر سوزدار 😂🎶

اگه واقعا وقتشو داری یاد بگیر مخصوصا پاپ خیلی خوبه بستگی به مودت داره بعدش ،خوشحال باشی ی بندری میزن ...

😂😂

دوست داشتم خدا دادی بلد میبودم.اعصابشو ندارم برم کلاس😅مرض داشتم خریدم🤦‍♀️پیانو دوست دارم یاد بگیرم.ندارماااا😂

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
نه مجرد بودم که مامانم اینا همش میگفتن به چه دردی میخوره🤭 الانم که چند ماهه عقد کردم داره ذوقم کم ...

نه لطفااا بخاطر خودت هم که شده از چیزی که دوسش داری دست نکش سختی همیشه هست ،من خودمم سه ساله گیتار میخوام خیلی از دوستام گرفتن ولی من هنوز نه ،ی مدتم ناامید شدم ولی به خودم اومدم ،انقدم دوسش دارم گیتارو نداشته یادش گرفتم الان فقط مونده ی گیتار بگیرم 😹انشالا تو هم بزودی میخری یاد میگیری

باریکلاااا به اراده ت خوشمم اومد👏🤩

انشالله زود زود میخری یاد میگیری

والا در مورد من مسئله مالی نبود یعنی به خاطر پولش نمیگفتن همش میگفتن بیا پولشو میدیم بهت ولی یه کار دیگه کن😶

ولی آدم وقتی چیزی از ته دل دوست داره واسش کمرنگ نمیشه که