بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تو چند ساعتی که تو ریکاوری بودم سرمو تکون ندادم،تو بخش حرکت میکردم،سردرد و کمردرد نداشتم
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
من ۸صبح زایمان کردم دکتر گفت تا ۹شب نه حرف بزن نه زیاد سرتو تکون بده نه چیزی بخور .البته من زیاد رعایت نکردم و صحبت میکردم فرداش در حد مرگ سردرد گرفتم.حتما رعایت کن اینارو
خیلی سخته سزارین؟؟ من یه هفته دیگه سزارین دارم خیلی استرس دارم
اصلا،من هیچی از درد متوجه نشدم،فقط تا سه روز مادرم پیشم موند،بعدش خودم به کارای دخترم میرسیدم،خیلی راحت تر ازونیه که فکرشو کنی
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست