2777
2789
عنوان

واکسن یک سالگی

5176 بازدید | 26 پست

سلام دوستان عزیز

من روز سوم بعد از واکسن یکسالگی دخترم تب شدید شد تا سه روز فقط استامینوفن شیاف و پاشویه میکردم

بعدش تبش خفیف شد تا امروز ک روز پنجمه بدنش دونه های قرمز دراورده میگن واکسن یکسالگی بدون عوارضه ولی شنیدم کسایی دیگم بودن همینطور شدن بچه هاشون

کیا اینطور بودن؟؟؟

سرماخوردگی نداشته؟؟ دونه که عادیه پسر منم یکهفته بعدش دونه زد البته کم اگه زیاد باشه خطرناکه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم حس میکنم علائم رزوئلاست ۳ روز تب بعدش دونه های قرمز ته گلوش رو چراع قوه بنداز ببین گلوشم دون ...

روزای اول ک ن نمیخورد اصلا

ولی الان میخوره

رزوئلا چی هس؟ 

اخه دخترم تا قبل واکسن سرحال بود و پر انرژی هیچ مشکلی هم نداشت سه روز بعده واکسن اینطور شد

تو گوگل سرچ کن رزو ئلا من احتمال میدم رزوئلا گرفته باز تحقیق کن 

رزوئلا هم نگا کردم خیلیا گفتن بچه هاشون بعده واکسن اینطور شدن

من مطمئنم از واکسنه چون قبل اون دخترم حسابی سرحال و پر انرژی بود و مشکل خاصی نداشت

رزوئلا هم نگا کردم خیلیا گفتن بچه هاشون بعده واکسن اینطور شدن من مطمئنم از واکسنه چون قبل اون دخترم ...

پسر من دقیق بعد واکسن ۶ ماهگی رزویلا گرفت 

خوب تب نداشته باشه مشکلی نیس الان خوبع؟

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه