2821
2789
عنوان

کاش ک همسر

176 بازدید | 21 پست

منم سر زبون داشت و ادم اجتماعی بود خجالتی هس و با همه رو دروایستی داره تو رو خدا نگین خوش ب حالت چون این در حالیه ک تو خونه سگ اخلاقه فقط بگید چیکار کنم اصلن خوشم نمیاد.

کاربریم دست خودم و دوستامه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر شما برای همه ننه است برای شما زن بابا.خیلی بده

(🕊زیارتنامه ی شهدا🕊🌹اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ،فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم🌹🌱🌹🌱شادی_روح_شهدا_صلوات

همسر من زیادی اجتماعیه من خیلی اذیت میشم

میبینم چشم همه دخترا و خانومای فامیل خودشون خودم دنبالشن 

کاش سرزبون نداش😔 واقعا با این سرزبونش منو دادن بهش،به قول مامانم این زبونو نداش زنم نداش

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
دیگ قبل ازدواج باید به این چیزا فکر میکردی عزیزم  اخلاقش همینه

خب من خوشم نمیاد فک  میکردم تو خونه هم همین باشه در واقع ادم دورو هس

شوهر شما برای همه ننه است برای شما زن بابا.خیلی بده

من خیلی ناراحتم در واقع دورو هس هیج کس باور نمیکنه بگم چ حرفایی میزنه ب من همه فک میکنن پیغمبره

من خیلی ناراحتم در واقع دورو هس هیج کس باور نمیکنه بگم چ حرفایی میزنه ب من همه فک میکنن پیغمبره

خیلی ناراحت کننده اس ولی شما میتونی با محبت مهربانش کنی مثلا بگو ک دلخور میشم با من بد حرف میزنی آروم بهش تذکر بده

(🕊زیارتنامه ی شهدا🕊🌹اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ،فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم🌹🌱🌹🌱شادی_روح_شهدا_صلوات
خیلی ناراحت کننده اس ولی شما میتونی با محبت مهربانش کنی مثلا بگو ک دلخور میشم با من بد حرف میزنی آرو ...

کی از دل من دراره؟  اون موقع من دلم خوش نیس

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 21 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز