2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آب نمک قرقره کنین 

نشاسته هم رو خود دندون بزارین یکم خیلی موثره

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

سلام عزیزم منم همین مشکل رو داشتم یه موقعی.چرک خشک کن یا اینجور چیزا دردی دوا نمیکرد از اون درد شدید.۲تا راه بهت پیشنهاد میکدم هم دردت سریع خوب شه و هم خیالت راحته هیچ عواقبی واست نداره.اولی اینه اگه خیلی درد داری یه مسکن فوری دندان درد بخر ژل مسکن فوری دندان به اسم دندتول یه قطره فقط یه قطره میریزی پای دندونی که درد میکنه فوری توی ۲ثانیه ساکت میشه راه بعدی هم کپسول نوافن بخر و یکی بخور ۱۰ دقیقه بعد دردت خوب میشه.درکل گلم بهترین کار واسه دندون درد اینه بری پیش دندانپزشک دائمی خوبش کنی خب.ولی این ۲ راه فوری اثر دارن و بدون عوارض.انشالا سلامت باشی

چرک خشکن کن رو تا کی میخوای بخوری؟ اگه تازه فک میکنی بارداری همین الان باید بری و درستش کنی وگرنه تو ماههای بعدی با تغییرات بارداری دردای وحشتناکی بسراغت میاد و هیچ دندانپزشکیم دیگه ب دندونت دست نمیزنه و کار نمیکنه برات

اصن قبل بارداری ی چکاپ کامل دندونپزشکی باید بری هم واسه خودت هم سلامت بچت

جدی بگیرید لطفا

خانم آقای دکتر
خود نشسته یا درستش کنم

خود نشاسته رو مستقیم بزارین

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
فک کنم چرک کرده

خب عزیزم فکر نیاز نیست مطمین باش چرکی شده که درد میکنه خب طبیعیه گلم همه دچار اینجور دردها میشن هرچی هم به دندان برسی درطول زمان بلاخره دچار مشکلاتی میشه.عزیزم من یه جا خوندم یه دکتر دندانپزشک و استاد دانشگاه یه تحقیق رو انجام داده.ایشون خودش هم دکتره هم استاد دانشگاه اومده حدود ۲۰ سال به جای استفاده در خمیر دندان واسه مسواک زدن از یه چیز دیگه استفاده کرده خواسته بدونه اگه خمیردندان مفیده واسه دندان و روزی ۲نوبت هم مسواک میزنن اکثرا پس چرا دندان دچار خرابی و درد میشه فهمیده که بله اکثر خمیردندان ها توشون ترکیباتی هستش که اینا به مرور زمان طولانی باعث خرابی دندان میشن چرا؟معلومه تا چرخ زندگی دندانپزشکا و کسایی که دارو و وسایل دندانپزشکی درست میکنن بچرخه اگه خمیر دندان اینقدر مفیده واسه دندان پس نباید دندانی خراب بشه درنتیجه چرخه اقتصادی دندانپزشکی به کل ورشکست میشه تو دنیا.به این نظریات میگن تئوری توطئه گاهی هم درستن.ایشون به جای خمیر دندان از یک لیوان اب ولرم و نصف قاشق نمک خوراکی استفاده میکرده میریخته هم میزده خوب بعد مسواک میکرده توش و میزده به دندانش بعدشم از باقی مانده لیوان واسه قرقره و ضدعفونی دهان استفاده میکرده بعد از سالها حتی یک دندان لب پر شده یا نقطه ای سیاه شده هم نداشته.عزیزم گاهی به جای خمیردندان از ترکیب اب و نمک خوراکی استفاده کن خیلی عالیه واسه ضد عفونی الانم درد داره دندانت میتونی از اب نمک استفاده کنی خودش چرخ خشک کن خیلی قوی هستش واسه دندان و دهان.خدا به خودت و نی نی عزیزت سلامتی بده ایشالا گلم