2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

106 بازدید | 14 پست

من ۱۱ ام رفتم سونو فولیکول غالب دوتا داشتم ۱۰ و ۱۴ اگه تخم گذاری با ترشحات تخم مرغی قابل شناسایی باشه من ۱۸تا ۲۲ ام این ترشحات و داشتم از ۸ ام تا ۲۴ام هم یه روز در میون رابطه داشتم اما نه مرتب چون افتاد به تاسوعا عاشورا و کارای شوهرم فوقش سه روز فاصله افتاد اما روز تخمک گذاری و قبلش و بعدش رابطه داشتم با این اندازه فولیکول امکان بارداری هست ؟

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

10خیلی کوچیکه ولی 14 خوبه ان شالله باردار میشی گلم

اخه میگن فولیکول رشدش تا روز تخمک گذاری  هست با این فولیکول ها مشکلی دارم من طبیعی باردار نمیشم یعنی؟

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
اخه میگن فولیکول رشدش تا روز تخمک گذاری  هست با این فولیکول ها مشکلی دارم من طبیعی باردار نمیشم ...

چرا عزیزم تا روز ۱۴ سیکل رشد داره اگه نگرانی روز ۱۴ سیکلت برو سونو اگه ۱۸ تا۲۰ بود خوبه اگه بالاتر که عالیه

بعد از دوسال۱۴۰۰/۵/۲۳ جواب ازمایشم مثبت شد😍😍😍شکرت خدا 😔😔😔خدا صلاح دونست تو ۶ هفته  ۱۴۰۰/۶/۶کنجد منو ازم گرفت😭😭😭 خدایا شکرت من که از حکمت تو خبر ندارم ...ولی خداجون بابایه بچم خیلی ناراحت رفت میگه من هیچی نمیخوام دیگه فقط مررررگ حتی دست به خودکشی هم زد 😰خدایا لطف کن منو زود زود مامان کن تا عشقم خوشحال بشه🤲🤲🤲خدایا خیلی دوستت دارم خیلی🙏🙏🙏
اخه میگن فولیکول رشدش تا روز تخمک گذاری  هست با این فولیکول ها مشکلی دارم من طبیعی باردار نمیشم ...

آها من فک کردم همون روز اقدام کردین ببخشین متوجه نشدم فقط اندازه فولیکولارو دیدم بله هرروز رشد میکنن ان شالله نتیجه میگیری احتمالش زیاده

خدایا خودت برام معجزه کن.
چرا عزیزم تا روز ۱۴ سیکل رشد داره اگه نگرانی روز ۱۴ سیکلت برو سونو اگه ۱۸ تا۲۰ بود خوبه اگه بالاتر ک ...

اخه تخمک گذاری من ۱۴ نبود که ۱۸ بود چون طول دورم ۳۶ روزه همش نگرانم دکتر گفت مشکلی نیس ها ولی چون عجله داری قرص و امپول داد واسه ماه بعد اما من دلم این ماه میخواد تا بتونم واسه کادوی تولد شوهرم بابا شدنشو هدیه بدم😢

آها من فک کردم همون روز اقدام کردین ببخشین متوجه نشدم فقط اندازه فولیکولارو دیدم بله هرروز رشد میکنن ...

ممنون گلم 

اخه تخمک گذاری من ۱۴ نبود که ۱۸ بوددلچون طول دورم ۳۶ روزه همش نگرانم دکتر گفت مشکلی نیس ها ولی چون عج ...

عزیزدلم نگران نباش پس درسته ایشالله که میشه عجله نکن

امضایه منو بخون ...

بعد از دوسال۱۴۰۰/۵/۲۳ جواب ازمایشم مثبت شد😍😍😍شکرت خدا 😔😔😔خدا صلاح دونست تو ۶ هفته  ۱۴۰۰/۶/۶کنجد منو ازم گرفت😭😭😭 خدایا شکرت من که از حکمت تو خبر ندارم ...ولی خداجون بابایه بچم خیلی ناراحت رفت میگه من هیچی نمیخوام دیگه فقط مررررگ حتی دست به خودکشی هم زد 😰خدایا لطف کن منو زود زود مامان کن تا عشقم خوشحال بشه🤲🤲🤲خدایا خیلی دوستت دارم خیلی🙏🙏🙏
عزیزدلم نگران نباش پس درسته ایشالله که میشه عجله نکن امضایه منو بخون ...

ممنون گلم الهی خیلی متاسف شدم❤😢😞

ممنون گلم الهی خیلی متاسف شدم❤😢😞

تولد شوهر منم ۶/۳بود ولی خدا نخواست شوهرم شب تولدش ارزو کرد که بچمون سالم بیاد اما فقط ۳ روز بعدش الکی الکی سقط رفت وقتی فیلم تولد شوهر نگاه میکنم دلم کباب میشه

اصلا عجله نکن ریلکس باش استرس نداشته باش اگه میخوای هرجه زودتر مامان بشی به هیچ وجه استرس نداشته باش چون استرس سمه برات

تولد شوهر منم ۶/۳بود ولی خدا نخواست شوهرم شب تولدش ارزو کرد که بچمون سالم بیاد اما فقط ۳ روز بعدش ال ...

وای چه بد 💔هر چی خدا صلاح میدونه همون میشع عزیزم ناراحت نباش