2777
2789
عنوان

بچه هابیاین😋😋

174 بازدید | 17 پست

بچه هامن باردارم دلم کوکوسیب زمینی میخوادطرزتهیه اش هرکی میدونه بهم بگه میخوام خیلی خوشمزه بشع

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  
سیب زمینی بزار تو اب ابپز شه نرم ک شد پوست بگیر بکوب ادویه بزن و تخم مرغ با نعنا اگ داری بعد مث شامی ...

یه باردرست کردم توی ماهیتابه ازهم پاشیددد دیگه چیزی نمیزنن

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیب زمینی بزار تو اب ابپز شه نرم ک شد پوست بگیر بکوب ادویه بزن و تخم مرغ با نعنا اگ داری بعد مث شامی ...

مادونفریم چندتاسیب زمینی چندتاتخم مرغ؟؟؟

۳ تا سیب زمینی متوسط و ی تخم مرغ

ممنون عزیزم دیگه چیزی نمیزنن؟ازهم پاشیده نمیشه

اخه برای اینکع سیب زمینی رو زیاد پختی. بین سیب زمینی پخته یکی خام بزن. سه تا یا چهارتا سیب زمیتی دوتا تخم مرغ میخاد

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺
اخه برای اینکع سیب زمینی رو زیاد پختی. بین سیب زمینی پخته یکی خام بزن. سه تا یا چهارتا سیب زمیتی دوت ...

اخه خام دوست ندارم بینش باشه وقتی کتلت درست میکنم حالم بهم میخوره همش میگم حالااینانپختن که میخورم حالم بدمیشع

راز اینکه وا نره اینه که وقتی سیب زمینی گرمه تخم مرغ و اضافه کنی.نه خیلی داغ باشه نه خیلی سرد.گرم باشه

تورو سننه قربونت برم!!!!

اخه عمم گفت اردبزن که وانره اونموقع گفت تره بزن ولی من تاحالادرست نکردم اینطوری که گفته ولی خودش برام درست کردهم خیلی خوشمزه بودهم مثل کتلت بود خوش فرم خوشمزه

اخه خام دوست ندارم بینش باشه وقتی کتلت درست میکنم حالم بهم میخوره همش میگم حالااینانپختن که میخورم ح ...

پس بزار درحد یه ربع سیب زمینیت بپزه. یکم حالت سفتی داشته باشه . وگرنه از هم میپاشه که باید داخل مواد پودر سوخاری یا ارد نخود بزنی

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺
پس بزار درحد یه ربع سیب زمینیت بپزه. یکم حالت سفتی داشته باشه . وگرنه از هم میپاشه که باید داخل مواد ...

مستونم پودرسوخاری بزنم؟