raha_b مدیر استارتر عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 3021 عنوان رسپی خوشمزه... 63 بازدید | 5 پست بچهها با خامه،ارد،شیر،تخممرغ،بیسکوییت چ چیز خوشمزه درست کنم؟؟؟ 1400/06/08 | 11:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mullan عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 1398 فکر کنم پان اسپانیا بشه 𔐉 𔑴 واسه حاجت دلم دعا میکنی؟ حاجتت روا نی نی سایتی گلم𔑴𔐉
mullan عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 1398 مررررسی خواهش میکنم تو گوگل سرچ کن🌺 𔐉 𔑴 واسه حاجت دلم دعا میکنی؟ حاجتت روا نی نی سایتی گلم𔑴𔐉
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7677 با ارد و شیر و تخم مرغت کیک درست کن .. با خامه و بیسکوییتت کیک یخچالی البته چیزای دیگه هم باید داشته باشی قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
raha_b مدیر استارتر عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 3021 با ارد و شیر و تخم مرغت کیک درست کن .. با خامه و بیسکوییتت کیک یخچالی البته چیزای دیگه هم باید داشته ... ممنون