2777
2789
عنوان

ته چین مرغ

139 بازدید | 16 پست

سلام کدبانو های عزیز میخوام ته چین درست کنم یکی دو بار درست کردم خیلی خشک شده بود چیکار کنم ته چینم نرم و لطیف باشه و خوشمزه؟؟

🌹🌹🌹تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 🌹🌹🌹

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

با ماست چکیده درست کن اینحوری لطیف میشه 

سفیده تخم مرغ ام نزن فقط زرده بزن 

برنج تم اندازه بردار ی ذره زنده بردار 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
با ماست چکیده درست کن اینحوری لطیف میشه  سفیده تخم مرغ ام نزن فقط زرده بزن  برنج تم اندا ...

ممنونم عزیزم زمان پختشم میگی؟؟؟

قبل  در آوردنش  زیر تابه رو خاموش کن   بعد ۱۰ دقیقه  برش بزن

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
مواد مایعتو یکم بیشتر بردار (یکممممممم اگه زیاد برداری شفته میشه) اخرکار هم روغن داغ کن بریز روش&nbs ...

ممنونم 

ممنونم عزیزم زمان پختشم میگی؟؟؟

قشنگ با شعله ملایم بزار دم بکشه 

یک ساعت کافیه دم بکشه 

فقط شعله اش و کم کن شعله پخش کنم بزار زیرش 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
قبل  در آوردنش  زیر تابه رو خاموش کن   بعد ۱۰ دقیقه  برش بزن

خیلی عالی شده زمان پختش چقدر بوده؟؟

این  واسه یکی از خانمهایی ک مثل شما مشکل داشتن تو خصوصی فرستاده بودم شات ورداشتم فرستادم برا شم ...

ممنونم دوس عزیزم 🥰🥰

قشنگ با شعله ملایم بزار دم بکشه  یک ساعت کافیه دم بکشه  فقط شعله اش و کم کن شعله پخش کنم ...

سپاس عزیزم 

خیلی عالی شده زمان پختش چقدر بوده؟؟

من زمان نمی گیرم   شعله پخش کن میزارم  زیروشو  کم کم میکنم

هر ز گاهی چکش میکنم  وقتی دورش طلایی شد برش می گردونم  یه ربع بعدش زیرش رو خاموش میکنم

بعد ۱۰ دقیقه تو ظرف میزارم و برش میزنم

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜