سلام بچه هالطفااا راهنماییم کنید بخدا دیگه نمیدونم چه تصمیمی بگیرم ...ما اصفهان زندگی میکنیم خانواده منو همسرم هرکدومشون یه شهردیگه زندگی میکنن ..همسرم توشرکت خصوصی کارمیکرد چندروز ی کارشو ول کرد تا اینکه صاحب کارش اخراجش کرد اونم ازخدا خواسته دیگه قبول کرد الان چندروزه مادرش زنگ میزنه اسرار میکنه بیاین شیراز توخونه ی من زندگی کنین خودتم اینجا کارکن ولی من راضی نیستم شوهرم بره اصلا شبرازو دوس ندارم و بیشتر اینکه نمیخوام بامادرشوهرم زندگی کنم اخه خیلی دخالت میکنه و دوس داره همیشه حرف خودش اول باشه بااینکه مهربونه ولی بدیای خاص خودشو داره ...درضمن ما تازه خونه خریدیم خونه هنوز نرفتیم توش خیییلی صبرکردم واسه این خونه همه طلامو فروختم کلی ذوقشو داشتم برم داخلش زندگی کنم دیگه جدا ازهمه اخه سه سال بامادرشوهرم هم خونه بودیم .خلاصه هیچ جوره دلم راضی به این کارنیست ....ببخشید که طولانی شد ولی توروخدا بخونید و بگید اگه جای من بودید چکارمیکردید
خب الان چه کمکی از دستمون برمیاد اخه؟ همسر خودت باعث اخراجش شده
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
واسش شرط گذاشتم گفتم یامن یا خانوادت ...مطمعنم اگر رفتم شیرار خانوادش زندگیمو ازهم میپاشونن
عزیزم خیلی حرف بدی زدی بشخصه میدونم همسرم بین من و خانوادش اونا رو انتخاب می کنه بهتره با زبون نرم بهش بگی بگو این همه تلاش کردیم خونه مستقل بخریم حالا ول کنیم بریم تشویقش کن بره سر یه کار جدید انشاالله که خدا کمکتون کنه عزیزم
به مادر شوهرت حرفتو بزن بگو اگه دوستش دارین بزارین رو پای خودش باشه شما هم از دور ما رو همه جوره حمایت کنید بگو ما تازه خونه گرفتیم دلمون میخواد مستقل زندگی کنیم