2777
2789
عنوان

به نشونه ها اعتقادی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 20 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی بگی چیا بودن؟

یه عزیز تر از جانی رو از دست داده بودم فوت کرد بود.. خیلی گریه کردم واسش یه شب و یاد مظلومیتش افتادم روز زمستونی بود وحشتناک رعد و برق بارون شدید ساعت ۴صبح دم دمای اذون.....تاکید میکنم بارون در حد سیل،،،، تگرگ،،،، رعد و برق وحشتناک که هیچ آدمی تو خیابون نباشه چه پرنده...خیلی باهاش حرف میزدم باعکسش یهو یه حالت لرزشی گرفتم یواش پاشدم رفتم در باز کردم یه باغچه داشتیم درخت نارنج بود روبروی در تو اون شدت بارون شدید رعد وبرق و تگرگ دیدم یه کبوتر سفیدرو درخت واساده ونگام میکرد انگار نه انگار بارون برق زلزله بود باور کن الان ک میگم اسم تو چشمام اون لحظه فقط گریه میکردم ⁦❤️⁩خودش بود نشونه بود 😭

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲
یه عزیز تر از جانی رو از دست داده بودم فوت کرد بود.. خیلی گریه کردم واسش یه شب و یاد مظلومیتش افتادم ...

اره عزیزم شک نکن خودش بود

واسه مامان منم پیش اومده که در قالب پرنده خاله امو دیده

اره عزیزم شک نکن خودش بود واسه مامان منم پیش اومده که در قالب پرنده خاله امو دیده

آره گلم 😔🌷

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲
اره عزیزم شک نکن خودش بود واسه مامان منم پیش اومده که در قالب پرنده خاله امو دیده

نشانه های دیگه ام بود ازش مخصوصا از فوتش تا سالگردش.‌