2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همش احساس میکنم الان پریود شم

احتمالا بارداری من در چپم که تجربه نکردم ولی مطالبی رو که خوندم همین علائم داشتن 

میشه برام دعا کنی این ماه بی بی چکم مثبت بشه اگه دوست داشتی یک صلواتم مهمونم کن💜🙏مرسی دوست عزیز انشالله شما هم حاجت روا بشی🤲
احتمالا بارداری من در چپم که تجربه نکردم ولی مطالبی رو که خوندم همین علائم داشتن 

من چپم=من خودم.  😅

میشه برام دعا کنی این ماه بی بی چکم مثبت بشه اگه دوست داشتی یک صلواتم مهمونم کن💜🙏مرسی دوست عزیز انشالله شما هم حاجت روا بشی🤲

بله عزیزم ممکنه 

اجازه بدین یکی دو روز بگذره بی بی چک بزارین

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
منم ۷ روزه عقب انداختم نگرانم نکنه باردار باشم

دوست نداری باشی؟؟؟؟ جلوگیری داشتی

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
عزیزم 3 نقطه پایین کامنتت ویرایش داره، هروقت اشتباه نوشتی اصلاحش کن

خخخ آها مرسی