2777
2789

تا حدودی

نه صددرصد

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دعا چی

اونم دست خدای مهربونه که بخواد اجابت کنه که انشالله میکنه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

قدرت جذب گاهی دو طرفه نیس

من یه شخصی رو خیلی دوست داشتم با تمام وجودم .

یه روز تو یه خیابونی اتفاقی دیدمش

یه خیابونی ک من اولینبار بود رفتم اونجا و اصن محل زندگی اونم نبود اونم اتفاقی امده بوده

اون منو ندید من همیشه فکر میکنم چون من مدام بهش فکر میکنم اونم فکر میکرده سر این همو جذب کردیم بعد یه چیزایی پیش امد فهمیدم اصلااااا به من فکر نمیکرده و کلا منو یادش نبوده.اون موقه فهمیدم ذهن خودم به تنهایی بوده و به اون شخص هم نرسیدم.

اینم اضافه کنم ک من حتی ۲ بار خانوادش رو هم یه جایی اتفاقی دیدم

۲ بار از جاهایی رفتم که تا به حال نرفته بودم

زیاد جدی نگیر این موضوع رو دلیل بر رسیدن نیست

روزی که سختی به اوج خودش رسید روزی بود که خدا حاجتم رو به من داد
قدرت جذب گاهی دو طرفه نیس من یه شخصی رو خیلی دوست داشتم با تمام وجودم . یه روز تو یه خیابونی اتفاق ...

حالا گفتین تو خیابون دیدین من یاد ی موضوعی افتادم  منم ی سری ی همکلاسیمو که دوست صمیمیم بود بعد چند سال یهویی امد تو ذهنم بعد تو خیابون دیدمش اونم منو ندید برام عجیب بود که قبلش امد تو ذهنم😳

آینده روشنه  

کاری که من با خودم کردمو تو نکن به این اعتقاد ک فکر کنم تا اتفاق بیوفته خودمو بیچاره کردم

انقدر فکر کردم وجودم وابسته شد به فکرش به عشقش

اونقد به خودم تلقین کردم میشه باورم شد

و نشد

و من بینهایت سوختم

روزی که سختی به اوج خودش رسید روزی بود که خدا حاجتم رو به من داد