2777
2789
عنوان

مستاجر روانی

518 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها

مادر شوهرم اینا خونه شون دو طبقه س چندماهه مستاجر اوردن متوجه شدن ک خانومه بیمار روانیه، یه زن سن بالا تقریبا بی کس و کاره هرشب تاصبح بیداره مادرشوهرم میگه انگار اسب داره کف زمین میدوئه انقد صدا میاد از بالا.امشب رو پدر شوهرم چاقو کشیده دست پدرشوهرمو پاره کرده،مادرشوهرم طفلی مریضه استرسیه از وقتی این اومده کلا مریضه زنگ زدن پلیس اومده میگه ب ماچه  شوهرم میگه اگه زد یه نفرو کشت چی میگه خب بکشه چکار کنیم

بنظرتون چجوری بندازیمش بیرون ؟کسی تجربه ای داره؟ میشه زنگ بزنیم تیمارستان بیان ببرنش ؟؟خیلی خطرناکه همش تهدید میکنه چاقو میارم و.....

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم همین چاقو کشی وسیله بیرون انداختنشونه...

گفتیم ب پلیس هیچ کاری نکردن رفتن 

موندیم چکار کنیم مادرشوهرم اواره خونه بچه هاش شده از ترس

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️

پلیسو ک ول کن گوشیه خواهرمو دزدیدن عکس خانومه رو هم دارم گفت برین اونور خیابون تو کافی نت سایت همیاب ثبت نام کنین😐

یعنی انگار ما پلیس نداریم 

پروفایلم خودمو فرشادیم😈 عشق خودمه🥺به هیششششکی نمیدمش🥺حتی به شما سایلنت آرمی های عزیز😂🤦🏼‍♀️#فان.
پلیسو ک ول کن گوشیه خواهرمو دزدیدن عکس خانومه رو هم دارم گفت برین اونور خیابون تو کافی نت سایت همیاب ...

اره بخدا واقعا جای تاسفه. ماهم موندیم چکار کنیم بیرونم نمیره کس و کاری هم نداره بیان جمعش کنن 

اره بخدا واقعا جای تاسفه. ماهم موندیم چکار کنیم بیرونم نمیره کس و کاری هم نداره بیان جمعش کنن 

هوففف🥴واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه

پروفایلم خودمو فرشادیم😈 عشق خودمه🥺به هیششششکی نمیدمش🥺حتی به شما سایلنت آرمی های عزیز😂🤦🏼‍♀️#فان.
گفتیم ب پلیس هیچ کاری نکردن رفتن  موندیم چکار کنیم مادرشوهرم اواره خونه بچه هاش شده از ترس

برو کلانتری بگو صورت جلسه کنن میخواید شکایت کنید 

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

زده با چاقو دست طرفو پاره کرده بعد پلیس میگه به ما چه؟؟؟ مگه‌میشه همچین چیزی اخه؟؟؟ باید بره پزشک ...

اره بخدااا خود پلیسم اومد دید اوضاع رو میگه روانیه ب ما خود زنه میگه من کارت قرمز دارم ادمم بکشم کسی کاری ب کارم نداره