2777
2789
عنوان

خواب مسخره😐💔🔪

140 بازدید | 11 پست

سلام سلام🤭✋🏻

تاحالا خواب دیدین یکی گازتون بگیره؟!!!

تعبیرش چیه؟

خواب دیدم یه پسر غربیه کارم میگیره اینقدرم درد داشت به همه نشونش میدادم برن بزننش😂😂😂

تعبیر داره اصلا؟!!

ن ولی چ بد

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من هر وقت قهرم با همسرم همش خوابرمیبینم باهام رابط ج ن س ی داره  

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
۱۶ سالمه😑💔🔪

یازدهمی؟ 

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
من که با اکسیژن زندم😬😂

وای اسی دیشب خواب دیدم عاشق امیر خان شدم بازیگر هندیه زنگ میزنم بهش میگم میدونم خیلی از این حرفا شنیدی اما باور کن من دوست دارم من عاشقت شدم چقدم پشت تلفن گریه کردم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خوابت چرا اینجوری شدن🤭😂😂

نمیدونم بخدا چندوقت پیشا که یه خواب مثل این سریال ترکیا دیدم یه مرد خیلی خیلی پولدار و خفن میخواد باهام ازدواج کنه (متاهلم)بعد مرده تو خواب از اون مردا که تمام خونش نگهبان و اینطور چیزا داره       فکر کنم دیگه نباید فیلم نگاه کنم 😁😁😁😁😁😁