2777
2789
اون خوبه بخور هر 8 ساعت .. ولی اگه سرفه اذیتت میکنه یا نمیخوای زیاد بشه.. حتما امپول دیفن هیدرامین ب ...

مرسی گلم 

انشالله که زودتر سلامتیتونو بدست بیارید 

من نمیدونم واقعا چه غلطتی بکنم بااین کرونا 

امشب دوباره رفتیم دکتر واسه شوهرم دارو داد بهش امپول بهش داد

گفتم دکتر من خودم ۳بار تاحالا اومدم گف اینقد نیا داروهات بخور ۲۱ روز طول میکشه گفتم سیتی اسکن میخوام بدم گف اگه تا یکسال اینده قصد بچه دار شدن نداری بده وگرنه بچه عقب مونده میشه 

منمivfدوباره میخوام بکنم 

واقعا کلافه شدم نمیدونم چه غلطتی بکنم دیگه 

خبرمرگشون واکسن نمیدن بزنیم ببین به چه روزی افتادیم

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا هم دود میکنن اونم خوبه دود کنی برای کرونا ولی دم کرده هم بخور  تلخه ولی تحمل کن

ن بابا فقط خوب بشم همه چیز میخورم 

فردا میگیرم

مرسی گلم  انشالله که زودتر سلامتیتونو بدست بیارید  من نمیدونم واقعا چه غلطتی بکنم بااین ...

عزیزم اکسیژن خونتون چند بود..اصولا میگن روی 93 یا 90 اومد سیتی بدید.. 

اگه سرفه تون زیاد نیس..تک سرفه نیس اشکال نداره

عزیزم واسه سرفه... تون.. گل ختمی از عطاری بپرسید بخورید...

ولی سیاهدونه خوبه .. امپول دیفن هیدرامین سرفه ی زیاد رو خوب میکنه..  شربت دیفن هم خوبه . ولی امپولش عالیه...

حتما مایعات گرم مثل شیر گرم .. چایی گرم.. کمرنگ.. ابلیمو عسل .. 

دمنوش پونه و پنیرک و اویشن بخورید

یچیز بگم عزیزم... دختر من سرفه شدید داشت..  دکتر اطفالش بردم    امپول دگزا داد ..  یعنی از همون شب سرفه ش خوب شد... کرونا داره دخترمم .. دکترای اطفال بهتر میفهمن ..اسپری سالبوتامول هم داد که واسه سرفه س... شربتش هم خوبه. 

اگه امپول دیفن هیدرامین زدید اروم نشده..  امپول دگزارو هم امتحان کنید.. 

الان استرس نگیرید.. انشالا اول کروناتون بهتر بشه.. انشالا حامله بعداز کرونا یهوووو دیدی بدون نیاز به ای وی اف شدید... گاهی تو هرچیزی خیری هست... 

استرس اصلا نگیر..  ابجی.. 

اینایی که گفتم رو امتحان کنیددوتاتون..تا سرفه تون کم شه... 

حتما سرمبزنید حال عمومیتون رو بهتر میکنه.  دوما حتما امپول دیفن هیدرامین بزنید کم نشد سرفه دگزا بزنید...

سیاهدونه با عسل بکوبید بخورید کم میکنه سرفه رو

گل ختمی دم کنید بنوشید

روزی دوبار حموم اب گرم برید.. صابون بزنید بدنتون بزارید 3 دقیقه بدنتون بمونه.  

مایعات گرم بخورید...

دمنوش پونه و پنیر واویشن.. 

نفسهای عمیق بکشید...

روزی یدونه اسپرین قلبی بندازید 

هرحاجتی از خدا بخواید بهتون عطا میکنه کافیه فقط دلت وصل شه... میدونستی خدا خیلی جیگره خدا نفسه.خدا عشقه ... وصل شدن دل کار سختی نیس فقط یقین و ایمان قلبی به حاجتی که از خدا میخوای داره... گاهی وصل شدن از طریق شهدا ازطریق ائممه و گاهی یه لرزش دل کافیه به استجابت برسی. بخدا محاله بخوای و نشه... محاله ارزو کنی و نشه... میخوای باهم امتحان کنیم... خدا ته معرفت و عشقه. باورش کن به خدا گمان نیک برید با هرگمان و فکری که بخدا داشته باشید خدا با همون گمان و فکر و ذهن بشما نگا میکنه.. .. راستی دوستای گلم امام زمان خیلی چشم انتظاره.. وقتی واسه فرجش هرلحظه دعا میکنید مولا جلوتر از شما دستشو میبره بالا و برای فرج مشکلات و حاجتتون دعا میکنه ...وقتی خیلی یجایی گیر کردید خیلی گرفته شدید خیلی غم اومد بسراغتون ..کافیه امام زمان رو به چشم انتظاریش قسم بدید بگید بحق فرجت که چشم انتظارشی ..فرجی کن تو کارم مولا جان 😍😍 اشک بریز و حاجت دلت رد خور مستجاب میشه...🌺 خدارو تو اون لحظات قسم بدید به یعقوب نبی در فراق یوسفش بگید خدایا پیغمبرت پیامبرت بود دوری یوسفِش نابیناش کرد من که بنده تم چطور تحمل کنم و حاجتمو روا نکنی ... بگو 11 فرزند داشت ولی یه یوسفِشو ازش گرفتی 30 سال تو فراق یوسفش اشک ریخت ... خدایا منو از امتحان و گرفتاری نجاتم بده و حاجت دلمو عطا کن و شادم کن مثل یعقوب نبی که چشم و دلشو به جمال یوسفِش شاد کردی😍😍😍 دوستان با هر پیغمبری با هرائممه و شهدایی باید به زبون خودشون و با هرچیزی که امتحان شدن باید حرف بزنیدتا رد خور نداشته باشه حاجت دلتون ... اونوقت استجابت نزدیک میشه.😍😍 حضرت محمدص فرمودندخدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد.🌺
عزیزم اکسیژن خونتون چند بود..اصولا میگن روی 93 یا 90 اومد سیتی بدید..  اگه سرفه تون زیاد نیس.. ...

فداتشم شهنور جون ممنون اینقد برام تایپ کرد اطلاعات دادی والا خودم دوشب پیش دکتر بودم اکسیژن خونم ۹۷ بود 

حتما از راهنمایهات استفاده میکنم 

انشالله که دختر گلتم زود زود خوب بشه 

انشالله شر این بیماری از سرهمه کم بشه

همه ی مریضا وخانواده ی شما ومنموهمسرمم زودتر خوب بشیم الهی آمین

فداتشم شهنور جون ممنون اینقد برام تایپ کرد اطلاعات دادی والا خودم دوشب پیش دکتر بودم اکسیژن خونم ۹۷ ...

انشالا عزیزم زود زود خوب میشی... 

حتما خیری هست تو این بیماریِ.... امیدوارم .. بعدازاین کرونا یهووو باردار بشی ...بدون نیاز به دکتر و هرچی

اکسیژن خونت خوب بوده 

عزیزم سرفه تون زیاد بشه خطر ناک میشه.. و یا نفستون تنگ بشه... ولی اگه سرفتون کمه ِِ.  مثلا تو یکساعت چندبار سرفه میکنید اشکال نداره

حتما اسپری سالبوتامل رو بگیرید ... خوبه 

حتما امپول دیفن بزنید سرفه رو کاهش و بهتر میکنه 

انشالا که خوب خوب میشید عزیزم... همسرتون حتما اسپرین بندازن خودتون هم روزی یدونه .....اسپرین قلبی رو دکترا تجویز میکنن برای کرونایی ها... اگه تهران هستید قرص فاویپیراویر رو تهیه کنید که مخصوص کروناست 

هرحاجتی از خدا بخواید بهتون عطا میکنه کافیه فقط دلت وصل شه... میدونستی خدا خیلی جیگره خدا نفسه.خدا عشقه ... وصل شدن دل کار سختی نیس فقط یقین و ایمان قلبی به حاجتی که از خدا میخوای داره... گاهی وصل شدن از طریق شهدا ازطریق ائممه و گاهی یه لرزش دل کافیه به استجابت برسی. بخدا محاله بخوای و نشه... محاله ارزو کنی و نشه... میخوای باهم امتحان کنیم... خدا ته معرفت و عشقه. باورش کن به خدا گمان نیک برید با هرگمان و فکری که بخدا داشته باشید خدا با همون گمان و فکر و ذهن بشما نگا میکنه.. .. راستی دوستای گلم امام زمان خیلی چشم انتظاره.. وقتی واسه فرجش هرلحظه دعا میکنید مولا جلوتر از شما دستشو میبره بالا و برای فرج مشکلات و حاجتتون دعا میکنه ...وقتی خیلی یجایی گیر کردید خیلی گرفته شدید خیلی غم اومد بسراغتون ..کافیه امام زمان رو به چشم انتظاریش قسم بدید بگید بحق فرجت که چشم انتظارشی ..فرجی کن تو کارم مولا جان 😍😍 اشک بریز و حاجت دلت رد خور مستجاب میشه...🌺 خدارو تو اون لحظات قسم بدید به یعقوب نبی در فراق یوسفش بگید خدایا پیغمبرت پیامبرت بود دوری یوسفِش نابیناش کرد من که بنده تم چطور تحمل کنم و حاجتمو روا نکنی ... بگو 11 فرزند داشت ولی یه یوسفِشو ازش گرفتی 30 سال تو فراق یوسفش اشک ریخت ... خدایا منو از امتحان و گرفتاری نجاتم بده و حاجت دلمو عطا کن و شادم کن مثل یعقوب نبی که چشم و دلشو به جمال یوسفِش شاد کردی😍😍😍 دوستان با هر پیغمبری با هرائممه و شهدایی باید به زبون خودشون و با هرچیزی که امتحان شدن باید حرف بزنیدتا رد خور نداشته باشه حاجت دلتون ... اونوقت استجابت نزدیک میشه.😍😍 حضرت محمدص فرمودندخدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد.🌺
انشالا عزیزم زود زود خوب میشی...  حتما خیری هست تو این بیماریِ.... امیدوارم .. بعدازاین کرونا ...

مرسی فداتشم اصفهانم

اتفاقا اسپرین داریم فردا اولین کار اسپیرین میخوریم 

خدا خیرت بده شربت دیفن هیدرامین کمپاند خوردم سرفه ها م کمتر شد 

چه میدونم بخدا من ۴دفعهivfکردم اینبار بعد کل دارو گیاهی دیگه دکتر گیاهی گفته برو واسهivfاینبار دیگه تخمکات با کیفیتن شدن جنین درست میشه 

البته اینقد مشکلات اقتصادی بهمون فشار اورده قبل کرونا گرفتنم هرشب میشستم به شوهرم میگفتم هیچ ارزوی ندارم حتی بچه هم نمیخوام فقط کرونا بگیرم بمیرم اینقد گفتم گفتم گفتم تا به این درد دچارشدم تازه واگیرهم دادم شوهرمم گرف قوزبالاقوز درست کردم

حالا میگم خدایا غلط کردم ناشکری کردم 

ولی کارمه همش ناشکری ضربشم میخورم

ولی درهای توبه همیشه بازه خداروشکر دوباره از خدا میخوام منو بخاطر این همه ناشکری واسه سلامتیم ببخشه ومنوشوهرمو خوب کنه البته اول شفای همه ی مریضا بعدما

مرسی فداتشم اصفهانم اتفاقا اسپرین داریم فردا اولین کار اسپیرین میخوریم  خدا خیرت بده شربت دیف ...

عزیزم ... اشکال نداره... همیشه خوش بین باش.. همیشه حرفای خوب بزن ..بزار خدا خوب بیاره جلوت.. 

تو یک زنی باید قوی باشی.. زن ضعیف .. شوهر رو خسته میکنه 

غر زدن خسته میکنه و مرد رو ضعیف 

عزیزم یکاری کن شما که داری دارو مصرف میکنی .. لطفا یکاری کن 

سیاهدونه حتما بخر بکوب باعسل ... روزی چند قاشق خودت و همسرت بخورید 

رازیانه حتما بخر ..روزی دولیوان بخورید هردو... فقط تیروئید نداشته باشید 

رازیانه تخمک رو شدیدا فعال میکنه .. و تولید تخمک رو چند برابر میکنه ..  

سیاهدونه درمان 70 نوع درد هست ..و تو درمان فرزند هم موثره 

حتما بخورید ... انشالا که خدا دامنتو سبز کنه تو همین کرونا 😍😍😍😍😍 

کمی حال عمومیت بهتر شد .. عزیزم تونستید رابطه زنانوشویی هم داشته باشید خوبه .. 

عزیزم ... اشکال نداره... همیشه خوش بین باش.. همیشه حرفای خوب بزن ..بزار خدا خوب بیاره جلوت..  ...

ممنون شهنور جان ن رازیانه نمیتونم بخورم تیروییدم کم کاره 

ولی سیاه دونه رو حتما میخورم 

فدای تو بشم الهی خیر ببینی 

انشالله همیشه تن خودت وعزیزانت سالم باشه و خیلی زود خوب بشید

شماهم برای منو همسرم دعا کن زودتر خوب بشیم 

فدای مهربونیت 😘