2777
2789
عنوان

قرص لتروزل

130 بازدید | 19 پست

سلام‌.امروز دکتر زنان بهم قرص لتروزل نوشت برای بارداری و تعیین جنسیت پسر .راستش دستورشو تو نسخه نوشته ولی هرچی فکر میکنم نمیتونم بخونمش یادمم رفته .گفته از روز سه پریود شبی دوتا بعد پنج روز فاصله شبی یکی یا نمیدونم چی نوشته .بعدم که یه شب درمیان نزدیکی ..کسی هست دکترش براش اینجور تجویز کرده باشه این قرص رو .اگه هست درستشو بهم بگه لطفا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم برای تعیین جنسیت؟ 

میشه بیشتر توضیح بدی دکترت چی گفت؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

عکس بگیر بزار بهت بگم درکل تا ۵ روز باید خورده بشه باز تجویز دکتر مهمه

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

من خوردم نی نی  گل دخترهه، 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

منم استفاده میکنم ولی از روز سه پریودی هر هشت ساعت یک عدد 

منم هر ۸ ساعت یکعدد بود تا ۵ روز بعدم آمپول ولی نشد که نشد ان شاءالله برای شماها بشه برای منم دعا کنید

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

از روز سه پریودی روزی دوتا خوردم همون ماه حامله شدم 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

منم هر ۸ ساعت یکعدد بود تا ۵ روز بعدم آمپول ولی نشد که نشد ان شاءالله برای شماها بشه برای منم دعا کن ...

ان شاالله هرچه زودتر دامنت سبز بشه عزیزم خدا یه نی نی خوشگل بذاره تو بغلت

ممنون عزیزم 💖🌸

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
چه جالب...  من اینجوری نشنیده بودم...  من از سه تا 7 پریودی یعنی به مدت پنج شب... یکی.&n ...

بله اخه روش مصرف با توجه به تجویز دکتر متفاوته

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
من خوردم نی نی  گل دخترهه،

چه روزایی از, سیکل اقدام کردین؟ یادتون هست؟ 

امپول هاش سی جی هم زدین؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

نه امپول نزدم یادم نیست درکل بهم ریخته بود شب هشت پریودی داشتنم بعد  شو نمیدونم