2777
2789
عنوان

پشم ریزون ترین اتفاق دنیا😳🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 97 پست

منم بچمو داده بودن یکی دیگه تو بیمارستان...خداروشکر یه پرستار میاد میگه دختره بچه بچمو پس میگیره..بچه اونا پسر بود...اخه یکی نبود بگه از لباسش نفهمیدین بچتون نیست..😐😐😐

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

من اون روز به شوهرم میگفتم اگه خدایی نکرده بگن سدنا دخترمون نیست پسش میدیم به خانوادش .هردومون اشک قشنگ جمع شد تو چشممون و گفتیم با هم نه.ولی شکر خدا دختر خودمه چون کپ مادر شورهرمه😅😅

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم مگه کاربن گذاشتن اخه😀

من و مامانم و دخترم اونقدر شبیه همیم که عکسای بچگی های من و دخترم قابل تفکیک نیست‌

عکس عروسی من و مامانم هم انگار خواهر دوقلوییم.

دقیقا کاربن گذاشتن!

شوهرم که از بس شبیه باباشه یه بار رفت جای باباش با کارت ملیش کار اداری انجام داد کسی نفهمید  

من داداشم همیشع میگ تو رو از بیرون اوردیم🤣🤣🤣دیگ عادت کردم  داییم میگ  حتی خودم😂حیف ک ...

😂😂😂

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

چند سال پیش تو شیراز یه همچین اتفاقی افتاده بود تا اینکه خانواده یکیشون توی تولد یکسالگی پسرشون میخان گروه خونیشو بگیرن که میبینن به هیچکدوم نمیخوره، بعد از اینکه مادره متهم به خیانت شد بیچاره،تست دی ان ای میگیرن و میبینن بله بچه هیچکدومشون نیست، بعد میرن بیمارستان محل زایمان و میتونن بچشون شناسایی کنن، حالا دل کندن از بچه ای که یکسال بزرگش کردی و شیرش دادی 😣

ینی میشه من اشتباهی باشم مامان بابای واقعیم ک خیلیم پولدارنواقامت کانادادارن بیان دنبالم|:

شاید گینه بیساعو  

پارو را رها کرده ام و دراز شده ام کف قایقی که معلق به هیچ کجا نمی رود
روزی که بیمارستان بودم صدای دوتا از پرستارا اومد گفتن نباید کسی بفهمه بچه رو اشتباهی دادیم حالا خوب ...

شوخی نکن😳😳😳😳

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
چه بد 😑 منو یاد نوزادی بچم انداختی. اصلا شبیه من نبود.یه شب خواب دیدم یه خانوم غیر ایرانی که شکل ب ...

فقط اون نقصه☹️😁حالا مثلا اگه چشات ابی یخی بود اونو ب ارث نمیبردا چرا اینجوریه☹️؟میگن دختر بیماریای مادرشو ارث میبره😐

چند سال پیش تو شیراز یه همچین اتفاقی افتاده بود تا اینکه خانواده یکیشون توی تولد یکسالگی پسرشون میخا ...

وای وحشتناکه

من و مامانم و دخترم اونقدر شبیه همیم که عکسای بچگی های من و دخترم قابل تفکیک نیست‌ عکس عروسی من و م ...

شوهر منم کپی باباشه یعنی عکس جوونی پدر شوهرم بزاری جای عکس الانه شوهرم عینه همن 

واقعا چحوری میشه که انقد شبیه هم میشن

یکیش منم  

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
چه بد 😑 منو یاد نوزادی بچم انداختی. اصلا شبیه من نبود.یه شب خواب دیدم یه خانوم غیر ایرانی که شکل ب ...

😂🤲