2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم دیگه دوسم نداره نفله

2150 بازدید | 24 پست

اوایل خیلی خوب بود بعد از ۳ سال سردشده هی میگم دوسم نداری میگه دوست دارم ولی حس میکنم از رو خجالت میگه دوسم داره چندبار گفتم تکلیفمو مشخص کن برم الکی بهش گفتم اگه منو نمیخوای بگو برم با یکی دیگه که عاشقمه دوست بشم غیرتی میشه نمیذاره کارایی که خودم دوست دارمو انجام بدم مثلا اجازه نمیده موهامو کوتاه کنم ولی اخلاق گندش منو اذیت میکنه تا خودم پیم ندم پیم نمیده چند روز پیش دعوامون شد چندبار زنگ زدم پیم دادم جوابمو نمیده موندم چیکار کنم😢😭

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطرعنوانت نمیتونم جدی بگیرم قضیه رو🙄🤣🤣نفله😁

خب چیکار کنم اخه اسیر شدم خدا هیچکسو با عشق امتحان نکنه هم دوسش دارم هم بدم میاد ازش 😕

کات کن خلاص هر انسانی بعد ۳ سال تکراری میشه برو سراغ کیس جدید وگرنه‌اون میره

همین دیگه نمیتونم برم سراغ کیس جدید تو جای من بودی میتونستی از فکرش بیای بیرون ؟

همین دیگه نمیتونم برم سراغ کیس جدید تو جای من بودی میتونستی از فکرش بیای بیرون ؟

اره از نظر من هیج رابطه ای رو نباید بیستر از یکسال ادامه داد

یا عقد یا کات

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
چ حوصله ای دارین با این آدمای سمی رابطه دارین😑

سمی نیست خرههههههه فقط میخواد منت کشی کنم منم نمیکنم پدرسگ فک کرده کیه 

با پیج فیک امتحانش کن ببین چیکار میکنه

بلاک میکنه تا سلام میکنم فحش میده بلاک میکنه حتی با چند تا سیمکارت ناشناس بهش زنگ زدم بلاک میکنه 

شاید شخصیتش اینجوریه..

چون من اینجوریم که اگه حتی در حد مرررگ هم دلم برای طرف تنگ شده باشه هم خودم پیام نمیدم..

اینقدر منتظر میمونم تا طرف دوم پیام بده

میشه گفت شخصیتم درون گراس

اونایی که شخصیت اجتماعی متوسط یا بالایی دارن درونگراها رو نمیتونن زیاد درک کنن ولی

شاید طرف شما هم اینمدلی باشه و شما خسته شدین ازش🙄