2789
عنوان

بچه ها کمک

142 بازدید | 34 پست

من واقعا یچیزی خیلیییییییییییییی ذهنم رو درگیر کرده من خیلی وقتا شده ک در طی خواب نمیتونم چشمم رو باز کنم 

یعنی مثلا وقتی خواب میبنم وسط خیابون هستم نمیتونم دقیق تشخیص بدم و توی خواب همش چشمام بسته میشه و سنگین نمیدونم چطور بفهمم علتش چیع کسی از شما تا حالا تجربه کرده؟!! 

" وَ خدایی.... کِه بِه شِدَّت کافیست"

ها؟؟؟؟

با افتخار طرفدار شر اعظم(ش.ن)😎🌹🦅حامی حیوانات🐶❤️متنفر از کسایی که ادعای دین داری دارن و ریا میکنن😏✋🏻ریپلی جر و دعوایی بزنی بدجور ضایع میشی پس شاخ نشو😂شیرازی اصییییل😻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی تو خوابت کور میشی فقط صدا میشنوی؟ حتما اخرای خوابته    

تقریبا اره همچیز یه خوابه معمولیه و وقتی میخوام چشمام رو باز کنم سنگین میشه و دوباره بسته میشه تقریبا همه خوابم اونطور.و واقعا عذاب اوره

" وَ خدایی.... کِه بِه شِدَّت کافیست"
ببین مثلا خواب میبینی یجایی هستی اما توی اون خواب چشمات بستس و نمیتونی باز نگه داری 

تاحالا برام پیش نیومده درک نمیکنم

با افتخار طرفدار شر اعظم(ش.ن)😎🌹🦅حامی حیوانات🐶❤️متنفر از کسایی که ادعای دین داری دارن و ریا میکنن😏✋🏻ریپلی جر و دعوایی بزنی بدجور ضایع میشی پس شاخ نشو😂شیرازی اصییییل😻
تقریبا اره همچیز یه خوابه معمولیه و وقتی میخوام چشمام رو باز کنم سنگین میشه و دوباره بسته میشه تقریب ...

عده کمی اینطورین منم اینطوریم که تو بیشتر خوابام میدونم خوابه چون خوابه خیلی مسخرس  خیلی وقتام نمیخواستم بیدار شم ولی چون فهمیدم خوابه بیدار شدم..برعکسشم امتحان کن