2777
2789
عنوان

خانما بیایید یدیقه

49 بازدید | 7 پست

بچم ۱۳ سالشه یه همسایه داشتیم قبلانا نزدیک ۱۰سال پیش اینا که تا الان باهم در ارتباطیم اونم یه دختر داره یه سال از دخترم بزرگتره دختر من لاغر لاغر دختر اون تپل بعد خیلی حجاب میگیره از این مانتو مشکیا میپوشه که برای خانوماست بعد دخترم بعضی اوقات با یکی از دوستاش میرن پارک کلاه میزاره بهش میگم از اون یادبگیر الانم ناراحت شده از دستم میگه چرا میگی از اون یادبگیر مقایسم میکنی با بقیه اخه من چیکار کنم ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رفته بودیم یه دریاچه بعد به دخترم گفت مامان من نمیتونم شال سر کنم تو دریاچه خیس میشه گفتم باشه دربیار بده من ولی مامان اون گفت نه نمیخواد زشته با میگه پاچه هاتو نده بالا عیبه بنظرتون اون راه درست رو میره یا؟

خب شما باید نسبت به حدود حساسیت نشون بدید

ولی اصل بر این هست که مادر الگو بجه اش میشه مگر اینکه بچه از مادر رفتار دور کننده و زننده ای ببینه 

اول باید رفیق ترین فرد زندگیش باشید تا بتونید اون طور که دوست دارید تربیتش کنید

نماز والدین برای اولاد رو هم براش زیاد بخونید