2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داشتم.اولش سه سانت بود.بعد باردار شدم و میوم رشد کرد و شد یازده سانت.همه ی دکترا گفتن احتمالا رحمت باید برداشته بشه.ولی ی دکتر،استادش رو معرفی کرد.رفتم پیش ایشون،خدا خیرش بده ب بهترین نحو ممکن اونو خارج کرد.حتی گفت رحم رو باز نکردم که بعدا بتونی طبیعی زایمان کنی.از روی دیواره تراشیده بود.

میومت چند سانتی؟

دقیق نگاه نکردم ولی دکترگفت اندازه نارنگیه

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
من داشتم.اولش سه سانت بود.بعد باردار شدم و میوم رشد کرد و شد یازده سانت.همه ی دکترا گفتن احتمالا رحم ...

من الان میخواستم اقدام ب بارداری کنم رفتم پیش دکتر گفت میومت ۸ سانت شده و باید اول عمل کنی بعد هم بعد ۶ ماه اقدام کنی خیلی حالم بده اصلا موندم 

انشالله ک بارداری خوبی داشته باشی عزیزم 

ان شاءالله حاجت دلت روابشه به حق دل زینب کبری🤲💚

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
من الان میخواستم اقدام ب بارداری کنم رفتم پیش دکتر گفت میومت ۸ سانت شده و باید اول عمل کنی بعد هم بع ...

درکت میکنم عزیزم.منم حالم خیلی بد بود.بخصوص که بچه ام تو بیست هفته سقط شد...روزای سختی بود...همه میگفتن باید رحمت خارج بشه،بعدش فهمیدم شوهرم واریکوسل داره....ایشون عمل کرد...

کلی دوا و درمون کردیم،آخرش با ای یو آی بچه دار شدیم...سه سال بعد هم خدا ی دختر و پسر دو قلو بدون هیییییچ دارو و درمانی بهمون داد.

نگران نباش.ب خدا توکل کن.اگر تهرانی برو بیمارستان امام حسین،دکتر مریم حسینی.اون موقع ک من رفتم مطبش پاسداران بود.

درکت میکنم عزیزم.منم حالم خیلی بد بود.بخصوص که بچه ام تو بیست هفته سقط شد...روزای سختی بود...همه میگ ...

یعنی امکان سقط بچه منم بالاست منم شوهرم واریکوسل داره عمل نمیکنه میترسه 

یعنی امکان سقط بچه منم بالاست منم شوهرم واریکوسل داره عمل نمیکنه میترسه 

نه عزیز جان.چون میوم من تو ماهیچه رحم بود و باعث انقباض رحم میشد از همون اول امکان سقط وجود داشت.علاوه بر اون مسمومیت بارداری هم گرفتم.

وگرنه همه ی دکترا می گفتن خیلی از خانوما با میوم خیلی بزرگ باردار میشن و زایمان میکنن و هیچ مشکلی ندارن.

عمل واریکوسل هم خیلی سخت نبود.