2789
عنوان

نفرین نکنم ؟؟؟

177 بازدید | 12 پست

بچه ها چند نفر در حقم خیییلی بدی کردن ؛ خیلی افسرده هستم این روزها بخاطر کارهاشون و تاثیر بد کاراشون توی زندگیم ... چطور خدا مجازاتشون می کنه ؟ چقدر باید صبر کنم تا ببینم مجازات شدن ؟ نفرین نکنم ؟؟ 

واگذارکن ب خدای بالای سرت

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نفرین نکن برمیگرده به خودت

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 

خدا خودش جای حق نشسته آرامشت رو حفظ کن خدا صبرت میده

دوبار تاپیک زدم پربازدید شد داستان زندگیم ولی ترکوندن کسی باورش نشد گفتن دروغ میگی اینقدر به خودم بد کردم میگفتن کسی زیربار این خفت ها نمیره مسخرم کردن 🙃🙃💔💔 از سال ۹۷ باکسی تو رابطه بودم بخاطر خیانت هاش افسرده شدم خودکشی کردم درد کشیدم ...با نزدیک ترین دوستام بهم خیانت کرد با چن نفر رابطه داشت من فقط مردم و بخشیدم😔😭 هردفعه قول میداد که درست میشه ولی نشد که نشد حالا که ۲۳ سالمه کنکورم رو از دست دادم،ورزشم هنرم رو ادامه ندادم موهام سفید شده دارم به خودم میام🙂🙂 برای کی تباه شدم اخه ارزشش رو داشت؟؟ من فقط ی بیمارم که وابسته و معتاد ی ادم فوق اشتباه شدم وگرنه هیچ حسی جز تنفر ازش ندارم این وابستگی نمیزاره برا همیشه کنارش بزارم ولی الان بازم خیلی به خودم اومدم. توروخدا برام دعا کنید ادم بشم برا آرامشم ی صلوات بفرستید🙏🙏🌹🌹

نفرین نکن خدا خودش دیده بهتر از ما هم دیده 

تو یه روزی تو یه ساعتی تو یه مکانی یقشو میگیره

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

نفرین نکن

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏

نفرین نکن همینکه دلت بشکنه خدا میبینه.  من جوابمو بعد از ده سال بطور اتفاقی دیدم یعنی خدا کاری کرد که ببینم دنیا واقعا کارماست

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

منو هم یکی به خاک سیاه کشونده سه ساله ، هنوز کمرمو نتونستم صاف کنم از غصه ظلمی که بهم شد ،  تا یک سال هروز و هر ثانیه نفرینش میکردم دیدم همه میگن نفرین نکن برمیگرده انرژیش به خودت واگذارش کن به خدا ، فعلا که سه ساله گذشته اون طرف هم روز به روز زندگیش خوش تر و بهتر و موفق تر شده ، ولی من نا امید نیستم به خدا گفتم سپردمش به خودت حتی اگه یک روز به عمرم مونده باشه باید نشونم بدی که حقمو ازش گرفتی . 

آخه من هیچکیو نداشتم خیلی مظلوم واقع شدم دهنم بسته بود دستم کوتاه به هیچ کس هم نمیشد بگم و هنوزم به هیچکی نمیتونم بگم چه بلایی سرم اوردن، فقط خدارو داشتم و دارم خوده خدارو کردم وکیلم که بره حقمو ازش بگیره

خدا حواسش به من هست ❤