2821
2789

خداخیرتون بده ب منم بگید منم بچه کوچیک دارم شوهرم بیکارشده

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چنل توی یوتیوبه توی قسمت سرچ یوتیوب بزن استارت ولف  اموزشای کسب درامد داره

ممنونم

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند

سلام عزیزم دوست داشتی میتونم شما را به شرکت که کار میکنم معرفی کنم

سرمایه اولیه نیاز ندارد 

اموزش های انلاین رایگان برای جذب مشتری و اموزش مشاوره پوست و مو تصویری براتون میذارن

علاوه بر سود فروش محصولاتتون میتونید ماهانه نسبت به میزان فروشتون از شرکت پورسانت دریافت کنید 

و اینکه مدام شما را پیگیری میکنن و اگر مشکلی داشتید در زمینه مشاوره یا فروش کمکتون میکنن

اگر خواستید میتونید شرکت کنید اولین جلسه را اگر دوست داشتید ثبت نام کنید اگر هم نه که هیچ در عوضش ارزش امتحان کردن داره چون نمیخواید هزینه ای کنید

اسی من خیلی دنبال کار تو خونه گشتم ازین مشاوره های پوست گرفته تا کلی کارای اینترنتی ولی دیدم اینا وقت میبره.. هر کدومم یه چندر غاز گیرت بیاد نیاد اکثریتم که نمیتونی اعتماد کنی... ایقده سرچ کردم تو نت اخر تصمیم گرفتم یه دستگاه میوه خشک سبزی خشک بخرم بشینم نو خونه با دستگاه میوه سبزی خشک کنم بفروشم خیلی تحقیق کردم خیلی سود درامد داره به امید خدا تا چن وقت دیگه میگیرم دستگاهو شروع کنم کم کم

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
خداخیرتون بده ب منم بگید منم بچه کوچیک دارم شوهرم بیکارشده

سلام

اگه اینستاگرام داری ، میتونی فقط و فقط با لایک یا فالوو کردن ، درآمد کسب کنی بدون هیچ هزینه ای ، بدون سرمایه ، بدون پرداخت حتی ۱ ریال

😃فقط با لایک و فالوو کردن😃

وارد این کانال شو و راهنمایی هاشو بخون 🤗 https://t.me/KasbeDaramadBaGooshi

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز