2777
2789
عنوان

آشنایی

259 بازدید | 17 پست

شما تو دوران نامزدی چقد صمیمی بودید. نامزدم درمورد رابطه که چجوری هستم چه طبعی دارم پرسید من جوابشو ندادم گفتم الان موقعش نیست شما نامزدتون این حرف به شما گفت عادیه یا نه

توو نامزدی بااید صحبت کنید تا بعدا ب مشکل نخورید 

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این چیزا وقتی مشخص میشه که متاهل بشین الان که مجرد هستین که اصلاً معلوم نمیشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

من خودم سر صحبتو در این مورد باز کردم باهاش 

اون بحثو پیش نمیکشید که یه وقت وحشی نشم رابطه رو تموم کنم 

عزیزم مهمه این مورد 

درباره ی طبعتون باید صحبت کنی

ولی نزار طرف هر بحثی رو منحرف کنه و به این سمت بیاره 

من خودم سر صحبتو در این مورد باز کردم باهاش  اون بحثو پیش نمیکشید که یه وقت وحشی نشم رابطه رو ...

من بهش بگم چجوریم بعد دوباره چیزهای دیگ پرسید جوابشو بدم گفتم شاید به حرفهای دیگ هم کشیده یشه زشته 

ن عریزم وقتی عقد کردی یعنی همه چی تموم شدس شما مال همید. و اینجور حرف ها رو  وقتی آقا پیش قدم ش ...

هنوز عقد نکردیم تازه نامزد کردیم باهم صمیمی هستیم ولی درمورد این چیزا جوابشو نمیدم

من بهش بگم چجوریم بعد دوباره چیزهای دیگ پرسید جوابشو بدم گفتم شاید به حرفهای دیگ هم کشیده یشه زشته&n ...

ببین چهارچوب مشخص کن 

بگو ما فقط میخایم طبعمون و علایقمون رو بگیم پس لطفا دنبال س ک س چت یا ... نباش

اتفاقا خودتم به طبعش دقت کن مطمئن شو متناسبه باهات وگرنه مشکلات زیادی تو زندگی براتون پیش میاد 

ولی عزیزم سه هفته خیلی زوده 

لاقل بعد ۲ ماه باید در این مورد صحبت کرد

هنوز عقد نکردیم تازه نامزد کردیم باهم صمیمی هستیم ولی درمورد این چیزا جوابشو نمیدم

اها پس عقد نکردید خیلی محترمانه بپیچونش ی جوری دلبریم کن 

بخند یا قیافتو کجو کوج🥴 کن بگو‌ ب موقعش میگم بهت 

ی جوری بگو ک ضد حال نخوره بیشتر مشتاق بشه ک زود تر عقد کنی 

ببین چهارچوب مشخص کن  بگو ما فقط میخایم طبعمون و علایقمون رو بگیم پس لطفا دنبال س ک س چت یا .. ...

آره عزیزم منم بخاطر همین گفتم الان زوده ولی اگ پرسید فقط طبعمون میگم دیگ چیز زیادی نمیذارم بگه ممنون عزیزم از راهنماییت

اها پس عقد نکردید خیلی محترمانه بپیچونش ی جوری دلبریم کن  بخند یا قیافتو کجو کوج🥴 کن بگو‌ ب م ...

آره عزیزم وقتی پرسید دوبار منم همینکارو کردم با شوخی خنده با ایموجی بهش گفتم الان موقعش نیست 

ولی آره اون بیشتر مشتاق نامزدی زودتر تموم بشه عقد کنیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز