2777
2789
عنوان

شام چی دارید 😁😋🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 2335 بازدید | 155 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرشوهر من قرمه سبزی بپزه عطرش کل ساختمون و محل و بر میداره خیلیم خوشمزس اخ اخ خودمم خوشمزه درست می ...

مادرشوهر منم درست میکنه رغبت نمیکنی بخوری😁تازه کلی هم از خودش تعریف میکنه همشم لوبیاس نه روغنی نه عطری نه سبزیشو خوب سرخ میکنه 

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
آفرین به این همت و اراده👌 کاش منم مثل شما بودم نمیتونم اصلا😣

والا خسته هم میشم اما خب دوست ندارم کار روال زندگیمو بهم بزنه

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
اونا غیمه ما قیمه😅😅😅😅با سالاد شیرازی

خخخخ افرین

به منم سالاد میدی

حس درست کردنش در من نیست  

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
سیرابی بخور منبع ویتامین b هست برا حالت تهوع اب رو اتیشه 

وایی نگو

در حالت غیر بارداری بوی سیرابی و کله پاچه هم بهم بخوره خالم دگرگون میشه  

شما شغلتون چیه؟ 

رشته تحصیلیم فوق لیسانس یکی از گرایش های علوم پزشکی 

شغلم کارشناس امور مالی و حسابداری

البته امسال فوق لیسانس مجدد حسابداری شرکت کردم

گلاب دارچین آخرسر

پس بریزم گلاب.... دارچین و لیمو عمانی و زعفرون همیشه میزنم....گفتم یکم تغییر بدم ...

من مامان ۲ تا وروجک شیطونم...👨‍👩‍👧‍👦.......خونه یعنی پدرم 👨‍🍼خونه یعنی مادرم🤱عطر خوب خواهرم👧نفسهای برادرم🧒عشق ناب همسرم❤