2777
2789
عنوان

شام چی دارید 😁😋🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 2332 بازدید | 155 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوش جون

ممنون همچنین 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
خخخخ افرین به منم سالاد میدی حس درست کردنش در من نیست    

آدرس بده نصفش رو بفرستم خیاراااااا تموم شد😅😅

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️
آدرس بده نصفش رو بفرستم خیاراااااا تموم شد😅😅

خخخخخ گوجه خیار پیاز هست حس درست کردنش نیستتت

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

ریختم یه بار امتحانش میکنم ...مرسی عزیزم😍

من مامان ۲ تا وروجک شیطونم...👨‍👩‍👧‍👦.......خونه یعنی پدرم 👨‍🍼خونه یعنی مادرم🤱عطر خوب خواهرم👧نفسهای برادرم🧒عشق ناب همسرم❤
خخخخخ گوجه خیار پیاز هست حس درست کردنش نیستتت

پیام انگیزشی😜😜😜

تو میتونی همین الان از نی نی سایت خارج شو پاشو برو سالادتو درست کن تو میتونی با خودت تکرار کن😝😝

من میتونم😁😁😁

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️
اهان فکر کردم روغنه به خدا من خودم خیلی مراقبت میکنم تو روغن ولی باز چربی خون دارم

نه عزیزم منم مراقبم چون دارم پاتو سن میذارم

آخی...بلا ازت دور باشه سعی کن رو غذاهات سماق بپاشی واسه چربیت خوبه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نه عزیزم منم مراقبم چون دارم پاتو سن میذارم آخی...بلا ازت دور باشه سعی کن رو غذاهات سماق بپاشی واسه ...

میگم شماهم تو سایت مامی گپ عضوید؟همون که پسرشون رفته بود سربازی 

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...