2777
2789
عنوان

پول

108 بازدید | 15 پست

سلام خانما مادر شوهر منن بستری بیمارستان شوهرم الان یه هفتست سرکار نمیره بخاطر اون فردا میخوان مرخص کنن رفته از پدرشوهر ۱۰میلیون قرص گرفته پول بیمارستان مادرشوهر بده شما جای من بودین چیکار میکردین

بیشتر توضیح بده 

مثلا چرا نرفته سرکار مرد که نمیتونه پرستار زن باشه

یا چرا اون پول قرض کرده وقتی پدر شوهرت داشته چرا خودش نداده ؟ 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما باید حدس بزنیم که چرا پسر از پدر قرض کرده پول بیمارستان مادرشو بده؟!!

والا منم میگم میگه میخوام پول بیمارستان  مادرم وجودم بدم والا خودش پول نداره اونم ده میلیون

هر روز میره سردمیکنه میگه میخوام پول بیمارستان مادرم ومن بدم

خب اگه داشت فرق می‌کرد ولی اینکه قرض گرفته درست نیست نمیدونم بخدا خودن بهتر میشناسی من بودم جهنم به پا میکردم خب من طبق زندگی خودم میگم چون بدردتون نخوردن شما حواست باشه طبق حرف ما عمل نکن ببین چی درسته

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اخه یه هفتست بخاطرش سرکار نرفته خودشو پول نداره رفته قرض از پدرش گرفته

خو دیگه بدتر 

فرض کن مادرشوهرت بیچاره با اینکه شوهرش زنده اس براش خرج نکرده اون جز پسرش کسی رو نداره دیگه 

همچین موردی دیدم 

به خدا قسم بزارید شوهراتون در حق مادر پدرشون فرزندی کنن و شما هم که دختری همینطور 

چنان زندگیتون خوب میشه که خدا میدونه فقط

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
خب اگه داشت فرق می‌کرد ولی اینکه قرض گرفته درست نیست نمیدونم بخدا خودن بهتر میشناسی من بودم جهنم به ...

منم میگم ...میگم نداری چرا قرض گرفتی پدرت بده اعصابم خورد شده

خو دیگه بدتر  فرض کن مادرشوهرت بیچاره با اینکه شوهرش زنده اس براش خرج نکرده اون جز پسرش کسی رو ...

بخدا اندازه ۴ یا ۵ میلیون پول قرص شو داده آمپول شو داده چقدر میوه گرفته آب هویچ گرفته دورو بر ۱۰ خرج کرده میگه پول بیمارستان و هم میدم ۱۰ داشتیم چیزی نمونده