2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کسی کامپوزیت یا لمینت کرده لطفا هزینه اش رو بگه؟؟

کامپوزیت نکن اشتباهه 

من از منابع معتبر جهانی مطالعه کردم متوجه شدم خیلی وقته رد شده و داخل ایران با بهانه بدون تراش بودنش دارن ادامه میدن 

چون ارزونه همه دارن انجام میدن

من فردا اولین جلسه لمینتمه دکترم جز بهترین دکتر های ایرانه ولی متاسفانه هزینه اش حدودا ۷۰ م در میاد 

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛
میدونی هزینه اش تقریبا چقدر میشه عزیزم؟؟

بین واحدی ۲ تا ۶ میلیونه 

دکتر من ۴ میگیره

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛
کامپوزیت نکن اشتباهه  من از منابع معتبر جهانی مطالعه کردم متوجه شدم خیلی وقته رد شده و داخل ای ...

اوووه چه گرون. حتما موادش درجه یکه.به نظرم برا دندون هرچقدر خرج کنی ارزش داره

اوووه چه گرون. حتما موادش درجه یکه.به نظرم برا دندون هرچقدر خرج کنی ارزش داره

آخه دندانه شوخی بردار نیست 

من از امروز داره دستام می لرزه به شدت فوبیا دندان پزشکی دارم😅😅

هزینه ی کامپوزیت تقریبا چند در میاد؟ منظورت از واحد دندونه عزیزم؟؟؟

بله هر واحد یک دندان حساب میشه 

کامپوزیت ارزون تره گلم من دوستام رفته بودن جایی براشون واحدی ۴۰۰ حساب کردن 

راضی نبودن دوستات؟ بعد اینکه در ظاهر فرقی بینشون هست؟؟

والا چی بگم نه ولی من براتون توضیح میدم هر شرایط شو دارید پیش دکتر خوب انجام بدید راضی میشید

کامپوزیت تراش کمتر میخوره دندان کمی بزرگ و بد شکل دیده میشه و حالتش مصنوعیه کمی (البته دکترتون خوب باشه می‌تونه طبیعی در بیاره)

خیلی زود با غذاهای رنگی و چایی و قهوه رنگ میگیره هر چند ماه باید برید پولیش و هزینه جداگانه بدید 

عمرش کمتره هزینه اشم کمتر و مناسب تره 

لمینت سرامیکی به شدت گرونه ولی رنگ نمیگیره پولیش نمیخواد و مراقبت خوب باشه ۲۰ سالم میمونه