کسی تجربه کیست مویی داره .به چه دکتری باید مراجعه کنم ؟؟ کسی هست که لیزر کرده باشد .چون من شاغل هستم دوره نقاهت آن چقدر هست میشه اگه کسی تجربه اش را داره راهنمایی کند؟؟ ممنونم
فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به حد عمل کردن نرسیده از نوره استفاده کن ضدعفونی میکنه داریم تو فامیل که ترس داشت بعد از دوبار عمل دوباره باید بره و... نوره رو دادم بهش گفت بار دوم که استفاده کرده بی ادبی دهن باز کرده و تخلیه شده
برای من گاهی سر باز میکند و ترشحاتی دارد و گاهی هم بسته می شود و مدتی خوب هست و باز مجدد باز می شود و البته بگم که درد یا اذیت خیلی خاصی نداره برام .این همان کیست مویی است یا می تواند چیز دیگری باشد ؟