2777
2789
عنوان

کیست مویی

354 بازدید | 12 پست

سلام 

کسی تجربه کیست مویی داره .به چه دکتری باید مراجعه کنم ؟؟ کسی هست که لیزر کرده باشد .چون من شاغل هستم دوره نقاهت آن چقدر هست میشه اگه کسی تجربه اش را داره راهنمایی کند؟؟ ممنونم

یادم نیست چه دکتری رفتم.با لیزر نشد.عمل کردم.دوره نقاهت نداشتم.ولی جاش میمونه

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

عزیزم من چند سال پیش جراحی کردم 

جراحی بهتر از لیزره 

میتونی دیشبه جراح عمومی بری من پیش یه دکتری رفتم که مخصوص روده و شقاق و بواسیر ‌‌کیست مویی این چیزا بود 

نمیتونی زود بری سرکار باید استراحت کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل باید کرد.یه شب بیمارستان 

فک کنم یه هفته هم رو به شکم باید خوابید.واستراحت کرد(دقیق یادم نیست)

بعد تا یک ماهم باید جاش پانسمان بشه.یا تو درمانگاه یا یکی تو خونه انجام بده برات

دکترم جراح عمومی باید بری

مرحم سیاه بود فک کنم اسمش من زدم دکتر رفتم گف باید عمل کنی چند تا امپول برام نوشت زدم خوب شدم

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️

باید بری پیش جراحی عمومی

با لیزر دوره نقاهت کمی داره سریع سرپا میشی

اما جراحی نوع باز و بسته داره

نوع باز عمل کنی تقریبا یکی دوماه درگیرمیشی

نوع بسته بخیه میزنن تا بیست روز استراحت میکنی

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  

به حد عمل کردن نرسیده از نوره استفاده کن ضدعفونی میکنه داریم تو فامیل که ترس داشت بعد از دوبار عمل دوباره باید بره و... نوره رو دادم بهش گفت بار دوم که استفاده کرده بی ادبی دهن باز کرده و تخلیه شده 

ایرانی ترین ایرانی

سلام .پیش دکتر عمومی رفتید؟

بله

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️

برای من گاهی سر باز میکند و ترشحاتی دارد و گاهی هم بسته می شود و مدتی خوب هست و باز مجدد باز می شود و البته بگم که درد یا اذیت خیلی خاصی نداره برام .این همان کیست مویی است یا می تواند چیز دیگری باشد ؟