2789
عنوان

خرید جهزیه

146 بازدید | 21 پست

😄فکرشم نمیکردم یروز این تاپیکو بزنم 

چون رسم جهزیه نداریم 

و تقریبا تو نی نی سایت با رسم جهزیه اشنا شدم

و جونم بگه براتون که شهر ما یه لیوان هم ببری کلی منت سر داماده و لطف محسوب میشه😄 

و اکثرا با همکاری هم خرید میکنن هرکس هرچی بتونه...

و خرید وسایل خونه اکثرا با وام ازدواجه .... 

حالا تصمیم گرفتم یسری وسایل ضروری و کوچولو برقی بخرم

که هم کمکی باشه و فشار نیاد و هم وام ازدواج صرف کارای بهتری بشه 

بیاید بهم چند قلم خیلی مهم و ضروری بگید ؟؟؟

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مخلوط کن غذاساز بشدتت واجبه، هم زن برقی ،  ابمیوه گیری  اتو بخار ،

چشم😁مرسی عزیزم

نظرت درمورد

چرخ گوشت

سرخ کن 

و گوشتکوب 

چیه؟؟

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

اتو و جارو برقی بخر

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
چشم😁مرسی عزیزم نظرت درمورد  چرخ گوشت سرخ کن  و گوشتکوب  چیه؟؟

گوشت کوب برقی تو خود غذاسازا معمولا دارن مال من داشت سه تیکه بود کلا 

سرخ کن و چرخ گوشت استفاده نکردم والا 😂بنظرم اضافه ان 

بجاش تابه دو جدار ( دو طرفه) و ساندویج ساز بگیر برای فست فود و برگر کردن و بیکن کردن گوشت خیلی خوبن ، 

منم مثل تو . رسم جهاز با داماده. اما می‌خوام ی چیزایی خودم بگیرم. اهل تجملات نیستم و خیلی در حد ساده خرید میکنم   امروز رفتم گوشتکوب ساده گرفتم ، جاسپندی ساده. دو سه تا تشت و صندلی حموم و این چیزا ....قصد دارم ماهی ی ذره خرید کنم ، ک همه روی هم جمع نشه سنگین بشه .

جارو برقی رو سعی کن خوبشو بگیری که مهمترین وسیله بنظر من تو خونه اس , بستگی داره خودت چیا زیاد استفاده میکنی مثلا من خودم چرخ گوشت و ابمیوه گیری 4 کاره که مخلوط کن هم داره و همزن عصای دستمه ! من عذاساز ندارم برا همین نمیدونم چقدر کاربردیه و ایا جوابگوی همه ی اینا هست یا نه ! سرخ کن بنظرم چندان واجب نیس , ظرفشویی انچنان برا من کاربرد نداره تو این 5 سال شاید فقط 5 بار استفاده کردم ! لباسشویی خوب بگیر , چای ساز بستگی داره به خودتون ما چایی که با چای ساز باشه دوس نداریم برا همین نخریدم ! اتو خب از واجبات خونه اس , بخارشو هم دارم فقط دو بار موقع اثاث کشی به دردم خورده همین , دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه 

منم مثل تو . رسم جهاز با داماده. اما می‌خوام ی چیزایی خودم بگیرم. اهل تجملات نیستم و خیلی در حد ساده ...

منم میخوام ماهانه یچیز بخرم

گوشت کوب برقی تو خود غذاسازا معمولا دارن مال من داشت سه تیکه بود کلا  سرخ کن و چرخ گوشت استفاد ...

ساندویچ ساز دارم😁جارو برقیم دارم

پس شد

اتوبخار 

همزن 

مایتابه گریل

پتو😁اینوچون خودم دوس دارم 

جارو برقی رو سعی کن خوبشو بگیری که مهمترین وسیله بنظر من تو خونه اس , بستگی داره خودت چیا زیاد استفا ...

مرسی عزیز دلم 

تیکه های بزرگ که با داماده 

از ظرفو ظروف بنظرتون چیا رو بخرم که قدیمی نمیشن

ساندویچ ساز دارم😁جارو برقیم دارم پس شد اتوبخار  همزن  مایتابه گریل پتو😁اینوچون خودم ...

اره تابه دو جداره بگیری عالیه برای ته چین، کیک،انواع کوکو، 

گریل طوری هم هست برای سیخ جوجه کباب کوچیک و اینا هم کاربرد داره 

یکی اینو گف همه ریختن سرش مواظب باش😅

جاروبرقی اتو مخلوط کن مولینکس همزن جزو واجباته

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب