خب منم تو فکرمه زمین از من باشه و ساخت از یکی دیگه بالا هم گفتم تو مشهد چند متری میشه ...
طرفای حرم که من قیمتاشو دارم متری ۳۰ تومن ایناست.برا ساخت هتل مناسبه.سمت مسکونیشم حدود ۱۰ تا ۱۲ تومنه.طرفای الهیه هم فکر میکنم بتونی بخری منطقه نوساز و روبه پیشرفتیه.گلبهار هم برا ساخت و ساز خوبه چون از مشهد فاصله داره قیمتاش هم ارزون تره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واقعا تو مشهد زمین های مسکونی متری ۱۰ تا ۱۲ هست ؟این که خیلی خوبه ولی بعید میدونما....فکر میکردم بیش ...
نه بابا من قیمت آپارتمان ساخته شده رو دارم میگم اینه.البته شاید الان بیشتر شده باشه.ما خودمون خونمونو متری ۱۲ تومن فروختیم چند ماه پیش.دیگه قیمتا ثابت نیست بالا پایین داره.ولی اگه واقعا دنبال زمین میگردی زنگ بزن از املاکیا سوال کن شاید ی کم قیمتا رو بالاتر بهت بگن ولی حدودی قیمتا دستت میاد