2777
2789
عنوان

با ۱ میلیارد و پانصد میشه زمین خرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 56 پست
خب منم تو فکرمه زمین از من باشه و ساخت از یکی دیگه  بالا هم گفتم  تو مشهد چند متری میشه ...

طرفای حرم که من قیمتاشو دارم متری ۳۰ تومن ایناست.برا ساخت هتل مناسبه.سمت مسکونیشم حدود ۱۰ تا ۱۲ تومنه.طرفای الهیه هم فکر میکنم بتونی بخری منطقه نوساز و روبه پیشرفتیه.گلبهار هم برا ساخت و ساز خوبه چون از مشهد فاصله داره قیمتاش هم ارزون تره

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام با ۱.۵ نمیشه کاری کرد برای ساخت ولی میتونی پیش خرید کنی البته باید ادم مطمئن باشه که سرمایت ...

نه منم آشنا دارم قراره چند وقت برم پیشش کارآموزی و یاد بگیرم 

ولی با ۱و نیم میلیارد میشه زمین خرید ...نمیشه ؟

حالا جاهای خیلی تاپ که نمیخوام از جنوب شهر و اینجور جاها شروع میکنم

طرفای حرم که من قیمتاشو دارم متری ۳۰ تومن ایناست.برا ساخت هتل مناسبه.سمت مسکونیشم حدود ۱۰ تا ۱۲ تومن ...

واقعا تو مشهد زمین های مسکونی متری ۱۰ تا ۱۲ هست ؟این که خیلی خوبه ولی بعید میدونما....فکر میکردم بیشتر باشه 

کار اموزی؟؟؟؟؟ خرید زمین تو تهران؟؟؟؟

نفهمیدم؟

منظورم این بود که یکی از آشناهامون تو کار ساخت و ساز میخوام چندوقت برم پیشش تجربه کسب کنم 

زمین هم مناطق پایین شهر مثل نظر آباد میشه خرید 

واقعا تو مشهد زمین های مسکونی متری ۱۰ تا ۱۲ هست ؟این که خیلی خوبه ولی بعید میدونما....فکر میکردم بیش ...

نه بابا من قیمت آپارتمان ساخته شده رو دارم میگم اینه.البته شاید الان بیشتر شده باشه.ما خودمون خونمونو متری ۱۲ تومن فروختیم چند ماه پیش.دیگه قیمتا ثابت نیست بالا پایین داره.ولی اگه واقعا دنبال زمین میگردی زنگ بزن از املاکیا سوال کن شاید ی کم قیمتا رو بالاتر بهت بگن ولی حدودی قیمتا دستت میاد

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جای خیلی خوبیه.۲ تا دانشگاه هم اونجا داره.خیلی شدید پیشرفت کرده هنوزم جا برا پیشرفت داره

آخه خیلی ارزونه زمین ۷۰۰ متری رو ۶۰ میلیون میدن 

تو دیوار دیدم از نزدیک ندیدم