2777
2789
عنوان

شوهر بی فکر

218 بازدید | 12 پست

بچها شوهرم خیلی بی فکرهه خیلی  بخدا چهارسال عروسی کردم اصلا عرضه کاری نداره ‌ منم دوروزه با یه بچه جمع کردم اومدم خونه پدرم ،بچممم اینا اذیت میکنه شباااااا هم عادت داره فقط پیش باباش بخابه دیشب تا صب کلی گریه کرد بیچاره مامانم ادیت شد الان بخام جمع کنم برم خودم کوچیک کردم فقط .....نمیدونم چکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم قهر کردن اونم تو این دوره و زمونه هم کم بیفکری نیست

برو سر زندگیت،برو پیش مشاور خانواده خوب.حتی اگه شرایط مالیت اجازه نمیده کم کم پول جمع کن برو.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

قبلا خوب بود؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
عزیزدلم قهر کردن اونم تو این دوره و زمونه هم کم بیفکری نیست برو سر زندگیت،برو پیش مشاور خانواده خوب ...

بره بگه چی عزیزم شوهرش چهار ساله کار درست حسابی نداره دیگه وقتی خودش با وجود زن و بچه نفهمیده مسئولیت یعنی چی دیگه مشاور میتونه براش چیکا کنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بره بگه چی عزیزم شوهرش چهار ساله کار درست حسابی نداره دیگه وقتی خودش با وجود زن و بچه نفهمیده مسئولی ...

بله از چهار سال پیش و قبل بچه دار شدن باید میرفت تا کار به اینجا نکشه

مطمئنا شرایط طلاق نداره که هنوز اقدام نکرده،ضمن اینکه پای بچه ای درمیونه که اونم به پدرش خوب یا بد وابسته هست

مشاور خوب،میتونه بهش بگه شرایطت برای ادامه زندگی قابل بررسیه یا کمکش کنه خودش و بچه اش برای طلاق و رندگی مستقل اماده بشن.

بنظر شما خوبه چهار روز دیگه از سمت خونواده اش هم خسته و رونده بشه و سرافکندگیش بیشتر؟گزینه مشاوره رفتن حداقل این که با پای خودش رفت و هیچکس برش نگردوند رو متعادل میکنه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بله از چهار سال پیش و قبل بچه دار شدن باید میرفت تا کار به اینجا نکشه مطمئنا شرایط طلاق نداره که هن ...

بله اینم درسته ولی خوب کلا مردایی که جنم نداشته باشن رو نمیسه درست کرد خصوصا که قهر هم روش تاثیر نذاشته حالا امیدوارم حداقل مشاور بذاره و کاری کنه براشون.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم