2777
2789
خودم گرفتم فکرکنم اگردرست باشه۸۰

اگه میخوای دقیق باسه نی نی رو جلوی دیوار بخوابون دراز بکشه سرش صاف با دیوار مماس باشه بعد انتهای پاشو علامت بزار با یه وسیله ای 

بعد با متر اندازه کن راحت

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه میخوای دقیق باسه نی نی رو جلوی دیوار بخوابون دراز بکشه سرش صاف با دیوار مماس باشه بعد انتهای پاش ...

توخواب میگیرم که تکان نخوره ولی همیشه درست بودنهایتش یه سانت اشتباه بشه

12 ماهگی 75 بود من کارمند بهداشتم قدو وزنشو بگو ببینم طبیعیه یا نه

قد پسرم خوبه میترسم بیش از حد دراز بشه ازون غیر عادیا😄😄

ماشالااا  روی بالاترین نمودار داره پیش میره

تو ۱۲ ماهگی ۸۱ بود تو ۱۳ ماه تموم ۸۲ 

۲روز دیگه باز قدشو میگیرم

قد پسرم خوبه میترسم بیش از حد دراز بشه ازون غیر عادیا😄😄 ماشالااا  روی بالاترین نمودار داره پ ...

منم پسرم تو مراقبتا وزنش خیلی بالا بود بالاترین نمودار .. میگفتم نکنه بزرگ شه اضافه وزن بگیره  

ولی بعد ک از شیر بگیری و به غذا بیفته نرمال میشه چون دیگه فعالیتش زیاده معمولا خوبم غذا نمیخورن بعضی میوه هام نمیخورن

منم پسرم با قد بزرگ دنیا اومد نسبت به بقیه بچه ها.... تا شیر میخورد نمودارش بالا بود الان 3 سالشه قدش روی خط طبیعیه حالا خدا کنه پایین تر نیاد  

در کل نگران نباش بزرگ تر ک بشن دیگه ب این خوبی رشد نمیکنن البته ژنتیکم مهمه

منم پسرم تو مراقبتا وزنش خیلی بالا بود بالاترین نمودار .. میگفتم نکنه بزرگ شه اضافه وزن بگیره   ...

اتفاقا پسر من با وزن ۲۹۰۰ دنیا اومد قدشم ۴۸ بود , وزنش خوبه جبران شده ولی تپلی نیس ولی قدش ماشالا بلنده دیروز قدشو گرفتم توی ۱۴ماه تموم ۸۲/۵ بود☺ فعالیتشم زیاده وگرنه فک کنم وزنشم یکم ببشتر میشد😄

زنتیک اره باباش قد بلنده ولی من نه متوسطم😊