2777
2789
عنوان

دوتا دختر بودن

176 بازدید | 11 پست

یکیش اهل کرج ک دوتاشونم اومده بودن طرفای استان زنجان ازدواج کرده بودن نمیدونم کیا گولش زده بودن دوتاشونو اوناهم هرچی طلا داشتن برداشته بودن فرار کردن هم پولدار بودن هم متاهل بعدش دوتاشونم پیدا کردن یکیشو ک مامانش نزاشته کاری بکنن بهش یکیشو خانواده شوهرش یه جورییی زدن ک کلیه اش فکر کنم پاره شده الان ای سی یو هستش بعدشم یکی از دخترا بچه هم داشت حتی پلاک بچشو هم در اورده بود واقعا اینارو کی گول میزنه؟؟؟ اصلا مگه عقل ندارن خب زندگی خودشونو خراب میکنن یا اون مادر چطوری از بچش دست کشید اخه

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
عقل ندارن راحتن 😪😪

حالا با این فرارشون شوهر یکیش میگفت من زنمو میخوام طلاق نمیدم خانواده پسره انداخته بودن خونه برادرا و پدرش اینقدر کتک زدن پسره رو اصلا از خونه نمیزارن بیاد بیرون

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیدم یه زنه گول پسر داییشو خورد که بهش میگفت طلاق بگیر خودم میگیرمت درصورتیکه زنه متاهل با سه تا بچه اخرش طلاق گرفت اما پسرداییشم نیومد بگیرش اخرش با پسر عموش ازدواج کرد که معتاد بود واز اونم طلاق گرفت هیچی الانم مونده ور دل ننه باباش 😒😒

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
حالا با این فرارشون شوهر یکیش میگفت من زنمو میخوام طلاق نمیدم خانواده پسره انداخته بودن خونه برادرا ...

امثال همچین مردای بی عرضه وبی غیرتی هستن که این زناجرات این کارارومیکنن،شوهراشون روش‌شناختی عرضه ندارن بلایی سرشون بیارن

وخدایی که بشددددت کافیست❣
حالا با این فرارشون شوهر یکیش میگفت من زنمو میخوام طلاق نمیدم خانواده پسره انداخته بودن خونه برادرا ...

منم یکی رومیشناسم سه تابچه دارن، زنش بهش خیانت کردولی گفت بخاطربچه نگهت میدارم

زنش میگه ولی چه فایده یکسره سرزنش میکنه ومنت میزاره

آخه این چه زندگیه میشه،ازجهنمم بدتره که

وخدایی که بشددددت کافیست❣