2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بلدی بیا

75 بازدید | 11 پست

من اصلا خواب نمیبینم اما دیدم که ی خرگوش خیلی بزرگ که دندونای گنده ایی داشت سفید و زیاد چسبیده بود به کمرم هر کاری میکردم ولم نمیکرد میگفتم بدید ببرمش خونمون میارمش 

اخ توی واقعیت من عاشق حیوناام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداشانس بده تو خاب مردم خرگوش میچسبه بهشون ما عقربو مارو موش😐✊💔🎈

خرگوش عزیزم تعبیر خوبی نداره 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
ببخش خرگوش توخواب خیلی خیلی بده

امروز رفتم واس گرفتن ی وام ۵۰ تومنی خیلی گره افتاد تو کامون حتی ۲ هفته پروندم تو بانک گم شد 

کارت ملی یکی از ضامنام گم شد اصلا گیج شدم 

ی اقایی زنگ زد خونم فامیلی همسرم گفت 

بدگفت به نظرت خیر یا شر گفتم سلامت باشید ولی یعنی چی میشه معرفی کنید گفت اشتباه گرفتم قط کرد

امروز رفتم واس گرفتن ی وام ۵۰ تومنی خیلی گره افتاد تو کامون حتی ۲ هفته پروندم تو بانک گم شد  ک ...

منم ۱بار خواب خرگوش دیدم دزد همون روز افتاد خونمون همه پول و طلاها رو برد اونجا فهمیدم خرگوش تعبیر خوبی نداره چون توکتاب تعبیرشوخوندم  ۱بارم خواب دیدم همون روز وسایلمون تویه ماشین جاموند 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
منم ۱بار خواب خرگوش دیدم دزد همون روز افتاد خونمون همه پول و طلاها رو برد اونجا فهمیدم خرگوش تعبیر خ ...

خدا بخیر کنه 

خودمم از دیشب شدیدن مریض شدم از استخون درد نمیتونم بخوابم 

خدا بخیر کنه  خودمم از دیشب شدیدن مریض شدم از استخون درد نمیتونم بخوابم

چرا گلم دکتر برو حتما عزیزم صدقه بده صلوات بفرست بخیر بگذره

چرا گلم دکتر برو حتما عزیزم صدقه بده صلوات بفرست بخیر بگذره

از کم بود غذا چون عمل معده کردم نمیتونم غذا بخورم ویتامین بدنم کم اصلا خوب نیستم افتادم به خون ریزی بی تایم ۴ روز پیش عادت بودم

از کم بود غذا چون عمل معده کردم نمیتونم غذا بخورم ویتامین بدنم کم اصلا خوب نیستم افتادم به خون ریزی ...

عزیزم انشالله خدابهت سلامتی بده