2777
2789
عنوان

کادو تولد

57 بازدید | 10 پست

سلام به نظرتون تو دوران عقد شوهر آدم برای تولدش ربع سکه بیاره. خوبه؟ آخه سکه مردونه اس. بعد هم که تو زندگی خودشون برمی گرده. برای دختر کاربردی نداره

😑

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

اره عالیه.ناشکری نکن دیگه.توای اوضاع همچین چیزی خریده.تشکر کن ازش

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم سکه هم خوبه ها

الان تو این گرونی به نظرم خوبه 

مهم اینه که به یادت بود و برات سکه خرید بقیه همینقدر نمیخرن

با همین چیز های کوچیک خوش باش

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
اره عالیه.ناشکری نکن دیگه.توای اوضاع همچین چیزی خریده.تشکر کن ازش

اخه از قبل داشته همون ها رو برداشته آورده یعنی اینقدر براش ارزش نداشتم که بره یه چیزی بخره بیاره

اخه از قبل داشته همون ها رو برداشته آورده یعنی اینقدر براش ارزش نداشتم که بره یه چیزی بخره بیاره

از قبل ینی چی؟؟خب الان داذه ب تو.میتونی بری بفزوشیش چیزبخزی برا خودت.من امروز تولدمه.

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

عزیزم خیلی خوبه ک چرا نیمه پر لیوانو نمیبینی میتونی بری بفروشیش و با سلیقه خودت یه تیکه طلا کوچیک بخری مهم نفس کارشه مبارکت باشه

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
از قبل ینی چی؟؟خب الان داذه ب تو.میتونی بری بفزوشیش چیزبخزی برا خودت.من امروز تولدمه.

اخه انتظار داره نگه اش دارم برای بعد😕🙁

اخه انتظار داره نگه اش دارم برای بعد😕🙁

اجی گلم بازم عیب نداره.تو ای وضع بد زنذگیا همینم غنیمتع‌من دوسال تولد قبلم هیچ پول نذاش برام چیزی بخره.امشب تولدمه نمیدونم میخاد چ‌کنه

اجی گلم بازم عیب نداره.تو ای وضع بد زنذگیا همینم غنیمتع‌من دوسال تولد قبلم هیچ پول نذاش برام چیزی بخ ...

تولدت مبارک باشه🥳

آخه تو دوران عقدیم اگه بعد عروسی بود...

حداقل می رفت به اندازه این ربع سکه یه طلا می خرید ناراحت نمی شدم

عزیزم خیلی خوبه ک چرا نیمه پر لیوانو نمیبینی میتونی بری بفروشیش و با سلیقه خودت یه تیکه طلا کوچیک بخ ...

بفهمه فروختمش ناراحت میشه فکر کنم 😔