2777
2789
عنوان

عروسی بگیرم یا ن

193 بازدید | 33 پست

بچه ها جون من نزدیک دو ساله عقدم

الان تصمیم گرفتیم دو ماه دیگه عروسی بگیریم 

اماااا

بخاطر کرونا من و همسرم میگیم بدون عروسی بریم و بعدا ک وضعیت مناسب شد عروسی بگیریم ....

اما مامانم و خالم میگن نه ، همین الان یا این ک صبر کنید چند ماه بعد مجلس عروسی بگیرید....

میگن هیچکدوم از فامیلا همچین کاری نکرده ( ما خانواده بسیار سنتی داریم) و زشته جلو فامیل ک تک دختر خانواده بدون عروسی داره میره

چیکار کنم تو رو خدا ....یعنی بعدا عروسی بگیرم کیفیتشو از دست میده ؟ لذت نمیبرم؟چیکار کنم موندم بخدا 

عروسی نگیرید و همون هزینه عروسی برای خونه و خودتون استفاده کنید

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بعدا لذت نمیبری 

اما میتونی یه عروسی بگیری فقط فامیل درجه یک خاله و عمه... فقط درجههههههه یکککککک 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋

به این فکر کنین اگه خدای نکرده تو اون عروسی کسی مریض شه و طوریش بشه، تا ابد همه درباره عروسی شما خاطره بد براشون تداعی میشه 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

مادر بزرگم فوت کرد بر اثر کرونا توی بیمارستان همزمان بااون شیش تای دیگه فوت کردن فقط همزمان باش

هنوزم میخوای بگیری؟

گلم برید سر زندگیتون بعد سالگردتونو مفصل بگیرین مبارکتونم باشه

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..

بیخیال تفکرات قدیمی شین اصلا عروسی نگیرین اصلاااااااااا اینطوری فکر بکنین بگیرین اولش همین فامیل شعورتونو مسخره میکنن 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
عروسی نگیرید و همون هزینه عروسی برای خونه و خودتون استفاده کنید

آخه میگم وقتی وضعیت مناسب شد عروسی بگیرم ب دلم نمونه

منم دوست دارم آخه لباس عروس بپوشم و با دوستام برقصم😴