2777
2789
عنوان

شوهری

400 بازدید | 34 پست

کیا عاشق شوهرشونن

ویژگی های خوب و بد شوهرتون چیه

من خودم نه دوستش داشتم و نه عاشقش بودم

ولی اون منو خیلی دوست داشت و بعدا منم علاقه مند شدم

واقعا نمیدونم چون رابطه داشتیم این علاقه ب وجود اومده یا واقعا دوسش دارم

دلم میخاد بفهمم این حسم دوس داشتنه یا .....

نه بابا صرف رابطه کسی عاشق کسی نمیشه که. تاثیر داره رابطه هم ولی حتما از رفتاراش خوشت اومده

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سنتی ازدواج کردم اصلا هیچ حسی به شوهرم نداشتم چون بابام میشناختش گفت پسره خوبیه باهاش ازدواج کن قول میدم خوشبخت بشی  باهاش ازدواج کردم تو دوران نامزدیم ازش متنفر بودم ولی الان عاشقشم خیلی خیلی دوسش دارم همه هم میدونن باورم نمیشه یه زمان متنفر بودم ازش 

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️

من شوهرمو دوس دارم خیلی ازم حمایت میکنه و خیلی دلش میخواد تو ازمون استخدامی قبول شم، مدام پیگیر کار منه ، درسای عمومی رو کمکم میکنه ، عقد هستم، برام کتاب میخره وقت میذاره و من واقعا حمایتشو دوس دارم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما اگر خالص شوی با او صدایت میکند حتما
من سنتی ازدواج کردم اصلا هیچ حسی به شوهرم نداشتم چون بابام میشناختش گفت پسره خوبیه باهاش ازدواج کن ق ...

من همه مخالف بودن

خودممم ن حسی و نه علاقه ای

چون زیادی ابراز علاقه میشد انگار ی جورایی خوشم اومد

البته شغلش و اخلاقشم خیلی مهم بود واسسم

اوهوم..خیلی زیادترازقبل همو میخوایم..بیشتر روزا ظهرا زودترازسرکارمیاد خونه پیشم...دلم همش براش تنگ م ...

ای نازی

منم شوهرم تو هفته دو روز و ی شب پیشم نیس

میگ برو خونه مامانت بخواب پیش مامان 😁😁

منم سنتی ازدواج کردم. از قبل نمیشناختمش اوایل نامزدی هم دو دل و نگران بودم ولی بعدش با رفتارش و محبتش بهش علاقه مند شدم. میشه بعد ازدواج هم عاشق شد. فرق ما با اونایی که از اول با عشق ازدواج کردن اینه که اونا قبل ازدواج اشنا شدن ما بعدش. فرقی نداره

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
ما سختی داشتیم باهم ولی شکر خدا الان خوبیم همو دوسداریم الهی که همه رنگ عشقو خوشبختی تو زندگیشون ببی ...

الهی آمین

سختی رو ک اکثرا دارن

و خوب هم هست بنظرم

مرد باید سختی بکشه واس بدست آوردن زن