2777
2789
عنوان

آیا این بی بی چک مثبته؟

789 بازدید | 82 پست

سلام. 

من ماه گذشته جلوگیری نداشتم، دوسه روز عقب انداختم اما پریود شدم. هرچند سبک بود. ولی چند روزه همش یه جوری ام

اشتهام زیاد شده بود

به شدت شیرینی دوست داشتم

پشت ساق هام قفل میشد

کمر درد و گاهی درد ریز زیر شکم

خودم مشکوک شدم دیروز بی بی چک مدیکور زدم، یک دقیقه موندم خبری نشد خیالم راحت شد و رفتم بیرون تقریبا چهار پنج ساعت بعدش بروشتم خونه و رفتم سرویس دیدم اینجوری شده. خط دوم کج کوله اما پر رنگ

صبح دوباره یه مارک دیگه تست کردم، یه خط نازک کم رنگ صورتی افتاده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان عکس شون رو میزارم

بدون عکس هم مثبته😅

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)
الان عکس شون رو میزارم

اگه خونریزیت مثل همیشه نبوده و سبک بوده احتمالا بارداری چون من سر این بارداریم نصف روز پدم کثیف شد فقط روشن نبود تیره و سبک بود 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

مبارکه 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

کسی میتونه بگه نکنیم چیه؟ ۱۳ هفتس 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     
تو رو خدا راست میگی ؟ 

۲تاخط افتاده خوب دیگه مثبته 😍😍😍❤❤❤

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا