2777
2789
عنوان

واکسن کرونا

337 بازدید | 36 پست

سلام دوستان خواهشا کسایی که تهرانی هستید مراکز بهداشت خوب سراغ دارید؟ البته من سرچ زدم خودم جنوب تهران هستم اما هیچ جا واکسن روسی نمیزنن چون دانشجوی علوم پزشکی هستم امکان داره بزنن برام ؟ از نظر شما کدوم واکسن بهتره ؟ خواهشا سریع جواب بدید زیاد وقت ندارم ممنون میشم کمکم کنید 

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

اگه دانشجوی علوم پزشکی هستید تا الان تقریبا همه جا زدن! از آموزش دانشکده تون پیگیری کنید

با هم مهربون باشیم و سعی کنیم خاطره های خوب از خودمون برای بقیه به جا بذاریم. عمرمون اونقدا طولانی نیست :))

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه دانشجوی علوم پزشکی هستید تا الان تقریبا همه جا زدن! از آموزش دانشکده تون پیگیری کنید

دانشکده ما تازه اوکی داده که بزنیم 

عزیزم من و همسرم و کلی از خانواده ام سینوفارم زدیم شما که بهتر از من میدونید اواین واکسن بهترینه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خیر ربطی نداره دانشجو کجا هستین فعلا واکسن روسی وجود نداره به کل علوم پزشکیا سینو میزنن

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

سینو میزنن براتون

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

خب پس صبر کنید خودشون اطلاع رسانی می کنند

یا توی دانشکده خودتون میزنن اگه امکانات احیا داشته باشن

یا نزدیک ترین مرکز بهداشت به دانشکده

با هم مهربون باشیم و سعی کنیم خاطره های خوب از خودمون برای بقیه به جا بذاریم. عمرمون اونقدا طولانی نیست :))
دانشجوهای علوم پزشکی و که خیلی قبل تر زدن الان شاید واکسنش موجود نباشه  اگه موجود باشه میزنن ...

اره نمیدونم چرا دانشکده ما همیشه عقبه از همه جاا 😑 مرسی 🌹🌹

2827
2791
2779
2792