2777
2789
عنوان

میگرن.سردرد.عجیب😅

177 بازدید | 22 پست

حدود ۴ ماه پیش سردرد شدید داشتم بعد چند روز خوب شد و تبدیل شد به یه ته درد هرچی ازمایش بود دادم ولی همه چی نرمال بود حتی دکترم تشخیص نداد که میگرنه گفت زیاد حرص نخور استرس نگیرتت و از این حرفا و با یه قرص ارامبخش هم بهتر میشم ولی اون ته درده توی این ۴ ماه کاملا هستش اصلا یک ثانیه هم خوب نشده کسی تجربه ای داره؟؟؟؟

کل سرم درد میکنه میگرن یه طرفه فکنم امروزم تخم‌چشمم درد گرفته. البته بعضی وقتا بیشتر میشه بعضی اوقاتم خیلی کم مثل نبض میزنه ولی هیچ جوره از بین نمیره ۵ ماهی میشه درگیرشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا جایی که میدونم میگرن هم دوره داره طوری نیست هر روز درد داشته باشی

دقیقا میگرن زمانایی که ادم عصبی بشه یا حداقل چند روز در ماهه ولی شدید من به میگرن راضی ترم تا یه سردرد مداوم 😅

چشم پزشکی هم برو

اونم رفتم گفت نیاز به عینک نیس چشمتم سالمه😅

خودم میگم شاید عصبی باشه چون خیلی حرص میخورم یا شاید افسردگی گرفتم خودم نمیدونم یکم علاێمشو دارم

دکتر معاینه کرد ینی طوری بود که همه فکر میکردن تظاهر میکنم

نه واقعا اینجور دردها رو مخن. درد شدیدی نیستن ولی ادم رو اشفته میکنن. من همینطورم ولی قبل از دوره ماهانه. یه رگ از پشت سرم تیر میکشه تا تو تخم چشمم. بعد هم یه سردرد شدید با حالت تهوع. ولی با شروع دوره رفع میشه البته گاهی میاد و میره هم ولی مداوم نیست

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
اونم رفتم گفت نیاز به عینک نیس چشمتم سالمه😅 خودم میگم شاید عصبی باشه چون خیلی حرص میخورم یا شاید ا ...

خب دکتر مغز و اعصاب از بیماری سردرد عصبی هم سردرمیاره دیگه

داروهای اعصاب میدن، حتی نود درصد داروهای میگرن داروهای اعصابه

واین نیز بگذرد....

نه واقعا اینجور دردها رو مخن. درد شدیدی نیستن ولی ادم رو اشفته میکنن. من همینطورم ولی قبل از دوره ما ...

چیزی که شما میگی هم شبیه میگرنه جلوگیری کن حتما منم از وقتی عادت ماهانه میشدم یک هفتا قبل سردرد و داشتم ولی مداوم نبود و الان مداوم شد