2777
2789
عنوان

درگیری ریه

478 بازدید | 21 پست

من ۱۶ سالمه یکم علائم داشتم رفتم تست دادم منفی شد ولی خب خودمو قرنطینه کردم الان روز ۶ هستم ۳ شب لرز داشتم و بدن درد الان خداروشکر خوبم فقط احساس میکنم یچزی تو گلومه و یکم سرفه میکنم بنظرتون ریم درگیر شده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درگیری ریه لزوما علایم خاصی نداره و توی کرونای دلتا از هفته دوم اتفاق میفته شما برای اطمینان بهتره از متخصص بخوای برات سی تی اسکن بنویسه 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

اسمت😁 علائم درگیری ریه چیاست میشه بگی؟

تب بیش از ۳ روز

بدن درد شدید

بیحالی شدید

تنگی نفس

درد در ناحیه قفس سینه

سرفه ای که روز به روز بدتر بشه

اکسیژن زیر ۹۴

بی اشتهایی شدید ( فقط افراد مسن)

یکی از این هارو داشته باشی باید بری سی تی

تب بیش از ۳ روز بدن درد شدید بیحالی شدید تنگی نفس درد در ناحیه قفس سینه سرفه ای که روز به روز ب ...

من هیچکدوم از این علائم و نداشتم ولی ریه ام درگیر شده

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
پس چه علایمی داشتی؟؟؟

شانه و کتفم درد میکرد 

سرفه هم دارم ولی شدید نیست 

تست هم دادم منفی شد 

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
بو و مزه هم نمیفهمم

عزیزم پدرومادرم تست کرونادادن دوتاشونن منفی شد رفتن سیتی ریه دوتاشونن درگیری ریه داشتن...خیلی از تست ها کاذب درمیاد ..صد در صد کرونا داری که بو ومزه رانمیفهمی

برای سلامتیه آقا امام زمان صلوات🌹❤