2777
2789
عنوان

نوزاد

44 بازدید | 7 پست

سلام دوستان یه سوال داشتم،شما تاحالا دیدین یا شنیدین که فردی توی بارداریش ازمایش تالاسمی واسه بچش انجام داده باشه و بگن بچه سالمه اما بعد زایمان بچه تالاسمی(عقب ماندگی) داشته باشه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من کمخونی دارم مینور شوهرمو نمیدونم یعنی ممکنه بچم تالاسمی بشه؟؟

دوتا مینور میشه ماژور.دوتا ماژور میشه تالاسمی شدید...مردا اغلب کمخونی ندارن.مگه ارثی

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
من کمخونی دارم مینور شوهرمو نمیدونم یعنی ممکنه بچم تالاسمی بشه؟؟

حتما باید بدونید شوهرتون مینور هست یا نه؟؟ احتمال تالاسمی بودن 2 تا مینور 50 درصد هست.. من خاهر شوهرم وو شوهرش 2 تا مینور بودن.. بچشون یکی درمیون تالاسمی و مینور شدن.. 

حتما باید بدونید شوهرتون مینور هست یا نه؟؟ احتمال تالاسمی بودن 2 تا مینور 50 درصد هست.. من خاهر شوهر ...

شوهر من اصلا اهل ازمایشو اینا نیست چطور بفهمم 

البته شکر خدا دوتا بچه سالم دارم ان شاالله اینم سالم باشه دیگه میبندم خیالم راحت بشه

این یکی ناخواسته بود پسرم هنوز ۷ ماهشه ترسیدم یکم😥

شوهر من اصلا اهل ازمایشو اینا نیست چطور بفهمم  البته شکر خدا دوتا بچه سالم دارم ان شاالله اینم ...

احتمالا شوهرتون مینور نیست چون موقع آزمایش ازدواج چک میکنن.. ان شاءالله بچه هاتون سالم باشن.. البته من شوهرم مینوره پسرم مینور شده و دخترم نه مث خودم.. دکترم گف مشکلی نداره فقط موقع ازدواج باید حواسمون باشه با مینور ازدواج نکنه.. 

2790
2778
2791
2779
2792