2777
2789
عنوان

سندروم دان

313 بازدید | 11 پست

من ازمایش ان تی دادم همه چی نرمال بود .

تو انومالی برام ریسک سندروم دان زده خیلی نگرانم اگر کسی بوده اینجوری باشه لطفا راهنمایی کنه 

یه سقط هم قبلا داشتم الان حالم خیلی بده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۳۱ سلامه نه تو سونو همه چی نرماله سونوی انومالی گفت همه چی عالیه

برای سی به بالاها انگار برا همه میزنن

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

باید سلفری بدی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

برای منم ریسک داشت سر این بارداریم ولی ان تی خوب بود من آمینو دادم خداروشکر‌جوابش خوب اومد

مشکلی نیست ب احتمال زیاد .اگه بقیه چیزهاش اکی باشه مثل تیغه بینی اندازه پشت گردن.چیزی نیست ی سل فری یا آمینو بدی خیالت راحت میشه.

منم ی سقط داشتم. دوتا بارداری

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
هزینش چقدره؟

هرجا ی قیمته جای دولتی برو ارزونتره‌.من خصوصی رفتم خیلی دراومد. دولتی تا ۲ تومنه فکر کنم .سل فری ارزونتره

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
ببخشید امینو چجوریه جوابش چن روزه میاد؟

امینو جوابش ۲۱ روزه میاد ولی سل فری کمتر از ۵ روز

آمینو امپول به شکم میزنند از مایع دور جنین برمیدارن

ولی سل فری از طریق ازمایش خون  مادرانجام میشه