2777
2789
عنوان

همانژیوم کبد

611 بازدید | 6 پست

من چند ماه پیش تو سونو بهم گفتن که همانژیوم دارم تو لوب چپ کبدم به اندازه ۱۳ میلی متر 

دکترم گفت باید mri بدم ، دادم و جوابش این بود که یه ۵ میلی و یکی هم حدود ۱۵ میلی توی لوب چپ دارم .

الان ۳ ماه از mri  میگذره و چون خیلی استرس داشتم دیروز رفتم یجا سونو ، سمت چپ همون حدود ۱۵ میل رو دید ولی کوچیک ترو نه 

ولی گفت سمت راستمم یه ۱۳ میلی داره ، خیلی ناراحت شدم تو mri این نبود ، یعنی تازه درومده تو این ۳ ماه؟؟؟🥺

از نگرانی رفتم یجای دیگه سونو اونم سمت چپی رو دید ولی راست رو ندید گفت چیزی نیست.

دارم دیوونه میشم از استرس نمیدونم چیکار کنم ؟

تورو خدا کسی سردرمیاره بهم بگه 🥺🥺

سلام عزیزم خوبی  پیگیر همانژیوم هات شدی منم یکی دارم ۱۵ در۱۶ اتفاقی فهمیدم شما باردار شدی مشکلی ...

سلام عزیزم میشه من و در جریان درمانت بزاری چون منم از نوع ستون فقراتش مبتلا هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی  پیگیر همانژیوم هات شدی منم یکی دارم ۱۵ در۱۶ اتفاقی فهمیدم شما باردار شدی مشکلی ...

ببخشید من الان دیدم پیامتونو 

من دیروز سونو دادم که دو تا همانژیومم کمی بزرگتر شدن

یکیش ۲ سانت و یکی ۸ میل شدن 

میخوام باردار شم ولی میترسم 

یکی هم زیر یک سانت رو مهره کمرم دارم 😔

شما شرایطتون چجوریه؟ 

سلام عزیزم میشه من و در جریان درمانت بزاری چون منم از نوع ستون فقراتش مبتلا هستم 

ببخشید من الان دیدم پیامتونو 

من دیروز سونو دادم که دو تا همانژیومم کمی بزرگتر شدن

یکیش ۲ سانت و یکی ۸ میل شدن 

میخوام باردار شم ولی میترسم 

یکی هم زیر یک سانت رو مهره کمرم دارم 😔

درمان قطعی و کاملا طبیعی و گیاهی بیماری همانژیوم کبدی :

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل و سنتی

شماره ی تماس :

09367461816