2777
2789
عنوان

بی قراری مفرط...

675 بازدید | 72 پست

اندازه کل عالم شایدم یکم کمتر یا بیشتر، دلم گرفته...عجیب از ساعت دو شب حس بیقراری همه قلب منو پر کرده...حس بی پناهی...خدای من پناهم تویی..دلمو آروم کن...

من نمیدونم کی میخوام با اینکه نیست کنار بیام...دیدین گاهی مثلا ی چیزی رو باور نمی کنین همش منتظرشین بعد یهو می فهمین که تموم شده و نباید منتظر باشین...

حال الان من همینه...یهو به خودم اومدم دیدم مخاطب عاشقیام،پیامای عاشقانه ام،کسی که همه قلب و جونم بهش گره خورده هست..زنده است...زندگی می کنه اما بی من..اما مال من نیست..اما با من نیست...اما با من نیست و جاش اینجا بدجوری خالی مونده...

عاشقانه هاشو با کی شریک می شه؟

به سر کی بوسه میزنه؟

برای کی گل میخره؟

هر شب دیدن کی میره؟

اما حتما راحت شد از شب بیداریای من که پا به پام تا دیر وقت بیدار میموند و همش به کارش نمی رسید...

+بالاخره بازم با نوشتن اشک اومد

+دلم برات تنگ شده،اونقدر که دلم میخواد فریاد بزنم تا شاید صداش بهت برسه و برگردی فقط بوت کنم...

+مطمئنم که هیچ وقت نفهمیدی و نمیدونی  من چقدر دوستت داشتم و دارم و با رفتنت چی به روزم اومد..

+یک آدم شکسته از من ساختی عاشق کش بی رحم...💔 

+نمیدونی که چقدر میخوامت...نمی دونی...

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا رف

نمیدونم...دلم له شد..دارم هق هق می زنم...😭میگفت باورش خراب شده..میگفت دیگه از رفتار و شک من می ترسه...حتما الان با دوست دخترش خوشه..من له شدم..میگفت نمیتکنیم با هم ارامش و خوشبختی داشته باشیم..نمی شه زندگی کنیم

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

عزیزم می تونم بگم این بهترین اتفاق برات. من و همسرم دیوونه هم بودیم از یه شهر دیگه بود به خاطر من شهر ما کار پیدا کرد موند مامانم سخت گیر بود نمتونستم هم و ببینیم نصف شبا میومد جلو درمون میگف فقط پشت در نفس بکش بفهمم نزدیکم بهت. خودش به خاطرم میکشت نمیشد بگم فلان چیز تا برام از زیر سنگم شده پیدا نکنه ولی آخرش چی به هزار بدبختی ازدواج کردیم الان شده عاشق یکی دیگه من و به چشم یه دشمن میبینه همیشه میگم کاش زمان دوستی جدا می‌شدیم تا همیشه برام یه خاطره خوب میموند نه پیشش بودم با حس نفرت

خدایا خیلی خسته ام 😔😔😔
عزیزم می تونم بگم این بهترین اتفاق برات. من و همسرم دیوونه هم بودیم از یه شهر دیگه بود به خاطر من شه ...

متاسفم برا چیزی که تجربه کردی..اماشاید اگه بهش نمی رسیدی تا ابد تو دلت حسرت می موند...اخه چرا اینقدر تغییر کرده؟

باهاش حرف بزن..مشاوره مجربی برید..چیزی کم داشته تو زندگیش یا چی عوض شده بینتون ک اینطوری میکنه...میتونی زندگیتو بسازی درستش کن عزیزم..کانال سوده هروی رو سرچ کن شروع کن رو خودت کار کن

متاسفم برا چیزی که تجربه کردی..اماشاید اگه بهش نمی رسیدی تا ابد تو دلت حسرت می موند...اخه چرا اینقدر ...

کاش همون حسرت میموند اونجوری باز تو ذهنم یه مرد کامل و عاشق بود. یه دختر تو محل کارش شد همه چیزش دختره با پول دادن و کادو و محبت کشید سمت خودش نشست پیشش هر وخت دید از جایی مشکل داره الکی زبون ریخت. 

مشاوره نمی ره و اعتقاد نداره. هیچی عوض نشده منم همون بودم مشکلش از بچگی که به خاطر طلاق پدر و مادرش عقده ای شده می خواد اینارو برا خودش جبران کنه ولی با ضربه زدن به زندگیمون با جایگزین کردن کسی به جای من که خودش میدونه چیکارس

خدایا خیلی خسته ام 😔😔😔
کاش همون حسرت میموند اونجوری باز تو ذهنم یه مرد کامل و عاشق بود. یه دختر تو محل کارش شد همه چیزش دخت ...

رابطه ما هم با یه همچین چیزی از هم پاشید..نمی دونم چرا زنها به همدیگه که رحم نمی کنن هیچی  به زندگی مردی که دوسش دارن هم رحم نمیکنن واقعا!!!

واقعا متاسفم برا اون دختر که میدونه متاهله این اقا و این کارو کرده..خدا خودش به ره درست هدایتش کنه...

عزیزم اون کانال که بهت گفتموحتما برو..تلاشتو بکن..خیلیا نتیجه گرفتن..

رابطه ما هم با یه همچین چیزی از هم پاشید..نمی دونم چرا زنها به همدیگه که رحم نمی کنن هیچی  به ز ...

ناراحت نباش عزیزم شاید یه مصلحتی هست. شب و روزم براش و نفرین و آه از خدا فقط خواستم اون روز و بیاره که دنبالم باشه برا حلالیت دو سال زندگیم فقط گریه اس. خیلی کثافت به خودم پیام داد من و شوهرت عاشق همیم ازت زده شده بی حیا گردنش کبود میکنه می فرسته من و اذیت کنه

خدایا خیلی خسته ام 😔😔😔
نمیدونم...دلم له شد..دارم هق هق می زنم...😭میگفت باورش خراب شده..میگفت دیگه از رفتار و شک من می ترسه ...

سلام عزیزم من همه داستان زندگیتون رو خوندم و دلم خیلی موند پیشت و اینکه الان اینقدر بی قراری داری و بیتابی،دلم نمیاد چیزی نگم هر چند میدونم خودت همه اینها رو میدونی ولی نمیخواهی باور کنی.شما هر دو عاشقی کردید اما با این تفاوت که تو با یه عشق پاک و اولیه عشقت رو نثار کردی و برای همینه که الان نمیتونی فراموش کنی ولی نامزدتون طبق رفتار عاشقانه ای که یاد گرفته بود و توش خیلی مهارت داشت رفتار کرد و بعید میدونم این عئاطفش صرفا برای شما اینجور بوده باشه با این شدت پیگیری کیسهای قبلی مشخصه که برای اونها هم همینها رو داشته پس اونقدر برای خودت بزرگ نکن و اسطوره نساز ازش، اسطوره بود برای تو ولی واقعیت اون ادم نه اینطور نبوده، چون کلا با همین شیوه رفتاری تونسته همه رو با هم داشته باشه و از هیچکدوم دل نمیکند و شما رو هم برای ازدواج هم اگر میخواسته احتمالا برای خانواده و ظاهر روابط اجتماعی که داشته. تو رو خدا به خودت بیا .متاسفانه با کسی برای اولین عاشقانه روبرو شدی که خوب بلد بود طرف رو عاشقش کنه و این باعث این شدت علاقه تو هست.اگر با یه ادم خسلی بهتر ولی با روابط پایین تری (بخاطر تجربه اولش) روبرو شده بودی میدونم که اینقدر عاشق نمیشدی.از همه چیزهایی که تعریف کردی تو روابطتون ماها که سنی بالاتری داریم فقط از کسانی که تجربه های متعدد دارن بر میاد نه یه پسری که اولین رابطه اش باشه. 

به هر حال این خودتی که باید به فکر بهبود حالت باشی.اونم فقط با باز کردن چشمت روی واقعیتی هست که عمدا نادیده میگیری.شرایط خانواده هم صرفا بخاطر بد بودن حالت میگن شاید اگه مونده بودی بهتر بود وگرنه هیچ ادم عاقلی اینکار رو نمیکرد.کاش باور میکردی که با ازدواجت شاید ازین ابراز علاقه ها خبری نبوده باشه. چون اون برای کسی مصداق داره که با وارد شدن به زندگی متاهلی ،روابط قبلیش تموم کنه ولی ایشون اصلا نخواسته و تلاشی نداشته.امیدوارم از حرفهام ناراحت نشی خیلی ناراحت شدم ازین عشق پاکی که داری و اینجور ضربه زد. دنبال اینکه حرفهات رو بزنی هم نباش اخه چه چیز جدیدی داری که بگی اون قطعا به حال و وضعیت الانت اگاهه همه رو توی چتهای اواخرتون گفتی ولی براش ظاهرا اهمیتی نداره.پس زیاد به این فکر نکن. برات ارزوی بهترینها و کسی که لایق این احساسات پاک باشه دارم.

سلام عزیزم من همه داستان زندگیتون رو خوندم و دلم خیلی موند پیشت و اینکه الان اینقدر بی قراری داری و ...

سلام دوست خوبم..مرسی که به فکر من بودی ❤

بله قطعا اون تجربه روابط عاشقانه داشته...

من هم اولین تجربه ام نبود...قبلا تجربه کردم..اما اولین تجربه طولانی مدت بود..قبلا وابستگی رو تجربه کردم..این بار علاقه اس...

برداشتت از ماجرای ما و اشتباهات هر کدوم از ما چی بود؟!

به هر حال این خودتی که باید به فکر بهبود حالت باشی.اونم فقط با باز کردن چشمت روی واقعیتی هست که عمدا ...

تنها دلیل ک خواستم حرفامو بزنم این بود که احترام و چیزایی ک بابام از دوست دخترش شنید ولی به روش نیاورد رو به روش بیارم..البته بعدا زیاد مایل به اینکار نبودم...الان مثل خوره فکر برگشت به اون رابطه دارم..در صورتی ک خوب میدونم اگه میخواست ادامه بده ک تموم نمیکرد 

مرسی از ارزوهات و وقتی که گذاشتی ❤

عزیزم کانال تلگرام یه؟ 

اره..پیج اینستا هم داره..کسی رو نفرین نکن..آه و نفرین رو جذب می کنی...به خدا بسپر..من همیشه شاهد بودم که خدا ذره ای از حق بنده اش نمیگذره