2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 46 پست
عزیزم میشه بم بگی ب عشقم میرسمو خوشبخت میشم یا ن ؟ اگ اره زمانش کی میرسه حدودا

زمانش رو نمیدونم ولی حس میکنم با اون شخص یه وصال موقت یا دائم داری 

رابطه با این شخص نه خوبه نه بد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمانش رو نمیدونم ولی حس میکنم با اون شخص یه وصال موقت یا دائم داری  رابطه با این شخص نه خوبه ن ...

من کی بچه دارمیشم

شوهرم ماشینشوبفروشه ب صلاحه

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید
اها مرسی عزیزم خب منظورتون از وصال موقت چطوریه یعنی گلم؟

خب یه موقعی آدم به خواستش میرسه ولی باز برمیگرده پله اول یا به عبارتی اون رابطه قطع میشه مجددا و مسیرتون جدا میشه از هم

در رابطه با معامله و.... احتیاط کنید به شرط احتیاط بله خوبه ولی بی دقتی کنید ضرر می‌بینید بچه چندمت ...

ندارم بچه

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید
اها ینی میگی اگ برسیم طلاق داریم؟

حالا ممکنه رابطه قانونی هم نباشه می‌تونه صرفا یه رضایت اولیه باشه که ممکنه از بین بره یا قصد رابطه جدی تر داشته باشید و اتفاق نیفته و.....

ندارم بچه

صبر زیاد برات حس میکنم درباره بچه 

حالا یا برا باردار شدنه یا کلا مسئله دیگه ای در رابطه با بچه تو زندگیت هست که باید صبر کنی و از اختیارات شما خارجه باید صبوری کنی تا مسئلت حل بشه 

صبر زیاد برات حس میکنم درباره بچه  حالا یا برا باردار شدنه یا کلا مسئله دیگه ای در رابطه با بچ ...

دلم برای نوزاددخترک مادرش فوت شده لهله میزنه بنظرت بچه روبدست میارم لطفازودجوابموبده